Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Salut colegi, imi cer scuze pentru inactivitatea mea , dar de la un timp am un lag imens mai ca nici nu ma pot juca, imi apare foarte des ca serverul s-ar fi deconectat, am o problema mare cu pc-ul dar nu stiu care este aceea . Imi fac cerere de invoire, dar daca credeti ca este mai bine sa parasesc factiunea am sa o fac, sper sa imi repar cat mai repede P.C.-ul.Inca odata cer mii de scuze.

Cum sa pleci,man? Stai aicisha cu noi.Lasa ca nu dispera departamentul cu -1 om.Te asteptam cu drag. :)

:))

Eh,de cand sunt in FBI, jumatate din timpul petrecut am avut game recorderul on. E foarte bun si ocupa putin spatiu pe disk la inregistrare ,mai ales ca am 600 GB.In orice caz,azi am mai capatat 2 dusmani :)))

Dar nu conteaza ca na', va am pe voi . :D

On: Am plecat sa mananc apoi ma uit la godfather (part two)

O seara placuta tuturor ! :)

Edited by Shadowfax90

Salut colegi , cred ca am rezolvat problema, am chemat un tovaras mi-a umblat prin P.C. si acum pare sa mearga mai bine, am un lag urat dar suportabil.Voi cat /fpslimit folositi ?

Salut colegi , cred ca am rezolvat problema, am chemat un tovaras mi-a umblat prin P.C. si acum pare sa mearga mai bine, am un lag urat dar suportabil.Voi cat /fpslimit folositi ?

Eu folosesc 24

Edited by ZuZu

Moderatorii Sport B-zone au decis să redeschidă concursul " B-Zone Sport Bet " . Pe data de 05.12.2011 ( luni ) vor începe înscrierile . Vă aşteptăm în număr cât mai mare. Pentru mai multe detalii , accesaţi : http://b-zone.ro/forum/forum/829-b-zone-sportbet/

Buna ziua agenti,ce mai faceti? intru si eu in game acum pentru niste arestari...

Vorbim in joc

@Funyx eu folosesc /fpslimit 39...ajuta foarte mult,mai ales la dueluri de deagle,dar si la restul

Edited by Ming

LEGILE VIETII

"Atunci cand ai nevoie sa descui o usa, cu mainile ocupate de zece pungi mari si grele... cheia se va afla in buzunarul opus mainii pe care cu greu ti-ai eliberat-o". (Legea Degeabasuni)

"Singura data cand poarta se inchide singura e atunci cand ai lasat cheile pe dinauntru". (Legea Futuipastelemasiidecheie)

"Cand ai miinile pline de unsoare incepe sa te gadile nasul". (Legea Nasuvreauntura )

"Cand ti se pare ca totul merge foarte bine... e pentru ca ai trecut cu vederea ceva important...". ( Legea imitragpalme)

"Daca reusesti sa-ti pastrezi calmul cand toti din jurul tau sunt disperati... e pentru ca nu ai priceput pe deplin gravitatea problemei". (Legea incanapicatmoneda)

"Problemele nu se creeaza, nici nu se rezolva, ele doar se transforma!". (legea astanueviata)

"Vei ajunge fugind la telefon exact cat sa mai auzi cum cineva inchide receptorula". (Legea ghicicineafost)

"Mereu sunt doua filme bune pe doua programe diferite la televizor... dar mereu la aceasi ora". (Legea isibatjocdenoi)

"Probabilitatea de a te pata in timpul mesei creste direct proportional cu necesitatea de a-ti pastra haina curata! (Legea numaiflescai)

"Orice corp omenesc scufundat intr-o vana facand o baie relaxanta cu spuma face sa sune telefonul! ". (legea cinedracusunaloraasta)

"Orice corp omenesc asezat pe WC face sa sune soneria de la intrare!". (Legea nicisamacacinlinistenupot)

"Viteza vantului creste direct proportional cu pretul coafurii recent facute!". (Legea chelulnuseagita)

"Daca, dupa multi ani, te decizi si arunci ceva ce nu ai folosit demult... Nu vor trece nici trei zile si vei avea absoluta si urgenta nevoie exact de acel obiect! ". (legea samibagpiciorul)

"Mereu cand ajungi punctual nu va fi nimeni sa te vada, dar cand intirzii doar 5 minute... vor fi toti deja prezenti... si toti se vor uita la ceas si vor clatina din cap! (Legea namaripilapicioare)

"Nu lua asa in serios viata, la urma urmei oricum nu scapi viu din ea!"

salut, si cu fpslimit, si cu multe altele am incercat sa fac samp sa mearga mai bine, si alte jocuri, in schimb la sedinte voi putea fii prezent, atunci nu este nevoie sa "ma misc" .Pana ce imi iau placa video nu voi putea fii activ si nici sa indeplinesc tapoartele, imi pare rau :(.

EDIT : nVidia GeForce 8600GT 1gb sau o nVidia Geforce 9500GT 512mb?

Din aceste 2 care este mai buna ?

Edited by Funyx

Bancuri,fete,petreceri,bautura,acestea au fost ingredientele perfecte pentru a face aceasta seara sa fie de neuitat.

Multumiri: Squiz (Seful Bancurilor),Bullz (Seful sticlei de vodka), Alyn (Seful fetelor), Razvan14 (Seful lautarilor) si celorlalti membri din FBI.

Campionat Deagle..

Felicitari qrodwaN,pentru eventul castigat.

Edited by Frank Galliano