Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Re all.Ce mai faceti?...am avut cea mai grea saptamana nu am putut intra atat de mult in samp ,dar de maine o sa intru...cu salariile eu zic sa ramana asa. Edited by Ciuby

cu salariile imi e indiferent andule..pana la urma e decizia ta..daca ar fii in functie de rank ar fii mai corect pentru ca este pe merit..daca ar fii 500k/factiune ar fii necinsit..si te-am goli de bani (nu ca ar fii o problem pt tn :)))..parerea mea despre salarii :)

Deci azi am cautat Photoshop lam gasit nush ce nu mia mers... dupa intru in cs ping era de 27 si imi sacada foarte tare am dat vreo 2 restarturi tot asa .... dupa intru in samp si tot asa imi sacada rau si ping de 37 .Nush ce s-a intamplat am sters mai multe din Pc si tot asa face. Plz ajutatima!. Edited by Ciuby

Pentru prima sedita , a fost ok . Acum e srv off :( . Azi fac lvl 16 :X . Sper sa se faca cv cu cei care pun key la masini PD ; eu ma certam cu RuNeErI azi pe masina de PD , si nu vroia sa i dea unlock :)). Sper k nuare nik ca fols scrisu asta , da imi place. :D Edited by bulciu11

Mda ... ne intelegem .. ; Eram in Lv dupa runner cobor din masina sa trag in masina lui ca se blocase , apoi pleaca , si cand sa ma urc .. surpriza locked ..

@ nb allz ...am lasat characteru pe /sleep sper k de data asta nu se da restart la srv si sa pierd 14 ore degeaba ca ieri ..

Edited by bulciu11