Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Salut, ma numesc Paunescu Adrian iar pe SAMP joc cu numele de Adryan. si sunt sublider la factiunea Taxi Cab Company. Alaturi de membrii mei va urez un an nou cat mai bun, plin de impliniri si fericire. Fie ca anul care vine sa va aduca multa bucurie, sanatate, noroc si toate cele bune. Un an nou cat mai bun. La Multi Ani !!!

Edited by Adryan5200

Minnie alaturi de Taxi Cab Company & Pro Driver's va ureaza un An Nou Fericit si multa sanatate.

Salut, ma numesc Paunescu Adrian si sunt sublider la factiunea Taxi Cab Company. Alaturi de membrii mei va urez un an nou cat mai bun, plin de impliniri si fericire. Fie ca anul care vine sa va aduca multa bucurie, sanatate, noroc si toate cele bune. Un an nou cat mai bun. La Multi Ani !!!

Pe langa faptu ca v-am rugat sa incetati, nu trebuie sa ne ureze fiecare membru.

Multumim tuturor de urari, la fel si voua!

Aha, deci PD-ului nu zici nimic. Uite favoritismele :))

E departament... se presupune ca facem echipa cu ei deci ar trebui sa fim uniti. dar nu sa posteze orice de civil / factiuni pasnice / mafii....

Aleas posturi +1 ... nu sufar oamenii astia.

Edited by LTG Qubix FBI

E departament... se presupune ca facem echipa cu ei deci ar trebui sa fim uniti. dar nu sa posteze orice de civil / factiuni pasnice / mafii....

Se presupune, dar tot strain este. Ma rog, ai dreptate, uneori sunt cam enervanti atatia.

In orice caz, ai mai sus exemplu de civil cu urare =))

Va doresc din suflet un sfarsit de an imbelsugat si plin de bucurii, iar anul care vine sa fie mai bun !! La multi ani !!

Felicitari! Tocmai te-ai ales cu report. Data viitoare uitate cum se numeste topicul in care postezi.

Vezi să nu îţi îngheţe urechile când te bagi să te uiţi pe fereastră .

65foz.jpg

MWAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHA .

Vezi să nu îţi îngheţe urechile când te bagi să te uiţi pe fereastră .

65foz.jpg

MWAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHA .

Unde gasesti ma toate pozele astea? :)) Din ce in ce mai ciudate cu fiecare post...

Qubix, ca tot ti-ai schimbat numele, ai mai putea adauga si FG (Forum Guardian) =>> LTG FG Qubix FBI. Suna mai bine :))

Loviv-ar trenul fericirii,

Trasniv-ar fulgerul iubirii,

Sa va cada-n cap un sac cu bani

Si un bilet cu LA MULTI ANI! :))

Baieti multa sanatate, noroc si toate dorintele sa vi se indeplineasca in noul an.

La multi ani F.B.I!

Cu ocazia ultimei zile din acest an, eu impreuna cu clanul Banks Robbers si The Barzini Family va ureaza sarbatori fericite si la multi ani !

Multumim, la fel!

Glumeţule, hai c-am plecat .

Treci la geam ! =))))))))

Pa!