Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat din partea mea si a familiei de civili de pe RPG2.

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat din partea mea si a familiei de civili de pe RPG2.

Un an nou fericit si tie.

Ma pregatesc si eu sa merg la o betie.

Sa aveti un 2013 SEZATIONAL plin de kills-uri si arresturi !

Hai ca am plecat si eu! Bafta agenti!!

Se pare ca asa cum 2012 m-a gasit in FBI, asa si 2013 ma gaseste tot in acest departament :X

Un an nou fericit, plin de impliniri, fericiri, sanatate si tot ce va doriti! La multi ani 2013, la multi ani FBI!

Special Agent,

BlackThief

FBI

Pacat ca nu am reusit sa facem 2013 pagini..

Tattaglia Family de pe RPG2 va ureaza un an nou mai bun si fericit ! Sa aveti parte de tot ce va doriti ! Speram ca anul acesta sa fie mai bun ca precedentul !

Tattaglia Family de pe RPG2 va ureaza un an nou mai bun si fericit ! Sa aveti parte de tot ce va doriti ! Speram ca anul acesta sa fie mai bun ca precedentul !

Bine ca nu vin si serverele de CS. Deja este penibil.

Neata. :)) serverele de CS urmau sa ne ureze si ele La multi ani si deja eram toti fericiti. :))