Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Salutare tuturor!

Speedy,serios frate acum,ia-ti o vacanta si mai lasa sampul wa disperatule :))

Va urez bafta la puncte pe azi!

Ia vezi cum te faci şi tu cu o pereche de palme, vezi cum vorbeşti.

Dacă şti să-ţi gestionezi timpul ai destul pentru toate, dacă tu când te joci intri şi stai afk 2 ore vorbind pe mess în loc să faci arresturi nu e vina mea, eu când mă joc mă distrez.

Da...tu eşti cel ce pică de pe masă doar că erai prea beat să-ţi dai seama ce faci.

Tu ești așa tăntălău, că numai în WC stai :X

:))

Spor la rapoarte pe săpt asta :)) m-am băgat și eu în pâine, cum s-ar zice ...

CUm sa iau ban doar pentru simplul fapt ca l-am omorat cand era la war , desi se afla acolo ? ... Primul meu ban pentru un nimic :-J . Cred ca fac o plangere :-?

A vorbit sa iei unban, mai incearca serveru.

Edited by F4L Blade

CUm sa iau ban doar pentru simplul fapt ca l-am omorat cand era la war , desi se afla acolo ? ... Primul meu ban pentru un nimic :-J . Cred ca fac o plangere :-?

Nu face plângere, e băiat gigel Shocky doar c-a reacţionat la nervi, fi bun şi iartă-l.

Chiar eu m-am gasit sa fiu ala iertator ? Putea sa faca reclamatie la FBI , nu sa-mi dea direct ban . Daca e admin , ramane tot un player

Aici ai dreptate. Vezi si tu daca primesti, el a cerut.

Am primit unban

Bun așa omule.. Nu prea mi se pare corectă treaba asta ... tragi în el - ban ... Chiar de era greșeală, ceilalți de ce postează la reclamații ? Aș vrea și eu să văd un admin care joacă la fel ca un player obișnuit ... că încep să mă enervez tare acu :)):))

Bun așa omule.. Nu prea mi se pare corectă treaba asta ... tragi în el - ban ... Chiar de era greșeală, ceilalți de ce postează la reclamații ? Aș vrea și eu să văd un admin care joacă la fel ca un player obișnuit ... că încep să mă enervez tare acu :)):))

Vedem ce zice Kelton.