Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Se pare ca acesta este ultimul meu post aici cariera mea de cop se incheie tot odata aici astept sa intre Ciupercuta sa imi dea FW si automat si uninvite ... se pare ca un post-hunter nu doarme nici odata :)) dar asta este sper sa ne auzim cu bine prin game la un rob dm, etc. Numa bine

Bafta mai departe FBI, pacat ca am ramas cu o impresie proasta. Haze, invata sa sanctionezi ca ce ai facut tu atunci cu frisku nu era ok si akm iar, ala incearca sa ma omoare si tu zici ca sunt eu nebun, asta una. Alta, nu mai fii asa sever, am incercat sa iti explic si tu imi zici mie de ce te iau la rost, toti avem dreptul la ceva de spus indiferent cine esti tu, salms.

Baftă în continuare @M4Ms.

Haze știe ce face, nu cred că trebuie sa îl învătați voi, oricum nu a fost foarte multumit de noi săptămâna asta, și îl înțeleg, pune-te in situația lui, gen, să nu ai decat 10-11 membrii la antrenamente/sedințe. Tu nu "Ai schimba foaia" cu membrii?

Mult succes în continuare!

Salut agenti acum m-am gandit sa intru in game , am fost la antrenament si azi. Oil imi pare rau ca pleaca ce pot spune :|

Noapte buna agenti, sa nu uitati de sedinta de maine, pt cei noi sedinta e la ora 15.00. Aveti grija ce faceti sa nu gasesc topicul de reclamatii full. Spoor la punctee!