Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

# Salutareeee !

@@Teylo, oricum o dai, tot nu e bine. Fie cum o fi acum... Mie deja imi e indiferent. :)

Sau o solutie ar fi ca fiecare sa vina la ce ora vrea. Stii ? Sa ne impartim cumva. :)) De ex: 10 persoane sa vina la antrenament duminica la ora 16:00, alte 10 persoane sa vina la 19:00, si tot asa. Stiu ca nu prea merge asa, dar nah... era o idee. ;))

# Anyway, doza zilnica de muzica:

:X :X :X

Salutare colegi. Asta e a 2a si ultima oara cand postez in acest topic. Cu aceasta ocazie vreau sa va multumesc tuturor pentru ajutorul si sprijinul oferit pe tot parcursul sederii mele in aceasta factiune. Toti sunteti niste oameni de treaba. Momentan o sa ma retrag (mai intru cand am chef), dar sper ca data viitoare cand o sa aplic sa mi se acorde sansa de a face parte din acest departament. Bafta colegi.

Edited by FBI Agent SiZe

@, bafta in tot ce ti-ai propus.

@, bafta pe mai departe ! :)

# Va mai las si eu o piesa frumix, superba chiar :X ... pentru voi toti. ;;)

@, da.

welcome celor noi, sigur o sa ne intelegem bine.

@,Bine ai venit in trupa de soc! :))

Speram sa te simti bine printre noi si sa ramai cat mai mult.Spor la facut cat mai multe puncte si grija mare la post-hunteri. 8->

a
=)))))))) am vazut banul, n-am stiut ca a fost cand era lider ... nab esti ba... vezi sa nu mai ai nimic ca FBI sunt cautati de admini rau de tot, aparent cine are ceva cu mine are si cu factiunea mea, pare rau pentru asta insa haters gonna hate...