Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

@, 6 fete, 40 de baieti. Mi se pare corect :D

Hello nubilor. Ce mai faceti voi? Am ajuns si eu in sfarsit acasa dupa 3 zile. Au trecut si sarbatorile pascale asa ca revenim la obiceiurile normale. Liceu, facultate, servici, fiecare cu ce are :(

Ne auzim in game, pwp :*

@@Capitanu FBI, Imi pare rau ca pleci :( chit ca nu intrai foarte mult dar atunci cand o faceai te ocupai de factiune. Sper sa ne mai intalnim :*

Neata dragilor, spor la raport in aceasta sptamana si mare grija la posturi. In curand cred ca o sa avem iar colegi noi dar de data asta mai multi :-? .

@@Capitanu FBI,mult succes in RL,mi-ai fost una dintre cele mai dragi persoane in parcursul "experientei" mele in FBI.Ne-am ajutat reciproc cu sfaturi,fie despre factiune sau nu,am putut avea mereu incredere in tine si mi-ai fost alaturi la orice nelamurire.Ai fost un partener de nota 10000++. Oricum,noi mai tinem legatura,nu doar jocul leaga prietenii,iar cand am nevoie de cineva sa ma sprijine,o sa ma gandesc la tine. :) Multa bafta in tot ceea ce ti-ai propus,noi te asteptam inapoi cu cel mai mare drag!Te pup. :*

Buna dimineata !

Gata si concediul meu si nu imi vine sa cred :)) mai am putin si dorm pe birou aici . Teylo , nu puteai sa ne faci si tu un cadou + o saptamana fara raport dar tu esti un zgarcit :))

@Capitane : Bafta mai departe tata , te pup !

Salutare fratii mei din San Fierro, la cererea lui @Simii S4F am facut si eu asta cica:

vsWGhom.png

No report pl0, apreciez.

EDIT: repede ati mai inchis aplicatiile, la noi nabu' ala de lider le lasa 5 zile deschise :[.

Edited by BlackHawk97

Salutare fratii mei din San Fierro, la cererea lui @Simii S4F am facut si eu asta cica:

vsWGhom.png

No report pl0, apreciez.

EDIT: repede ati mai inchis aplicatiile, la noi nabu' ala de lider le lasa 5 zile deschise :[.

Tipic șoimului. Best gov's ever. ;)

Salutare colegi, azi am facut si eu o luna in FBI si vreau sa va spun sincer ca nu ma asteptam sa ma simt asa de bine. Colectivul asta chiar e smecherie cu buton :X