Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Heeei agenti,ce mai faceti?

Ce-i cu "activitatea" asta pe aici? :))

Trebuie sa ne punem serios pe treaba,astia zic c-a murit drq fbi. :(

PS: Welcomeee celor noi,iar m-a prins o recrutare cand am inactivitate :))

Sunt sigura ca o sa ne intelegem cu totii,bafta la raport si grija mare mare la post-hunteri!

@@Wizzle,welcomee nab <3 <3

Edited by South Simii

Ultimul meu post aici.

Pentru inceput vreau sa imi cer scuze celor pe care i-am suparat sau ceva.

Cand m-am apucat de samp acum 1 an si cateva luni nu credeam niciodata ca o sa ajung sublider. Motivul pentru care am intrat in fbi a fost colectivul, totul a fost atat de frumos pana cand au inceput sa iasa incet incet toate persoanele cu care ma intelegeam cel mai bine si care mentineau atmosfera.

Naruto - Stiam ca o sa vii la mare si voiam sa ne vedem, dar lucrurile nu au mers cum imi imaginam eu si se pare ca nu a mai fost sa fie. Poate intr-o buna zi o sa ne vedem, cine stie.

Just.xeS - Succes cu functia primita!! Poate de data asta nu mai iei ban :))

Missy si Crissy - nabelor multumesc pentru momentele frumoase de pe skype si din joc, sper sa ramaneti prietene pe viata. Missy vreau sa iti multumesc in mod special ca m-ai ajutat mult cand eram in LSPD de la sfaturi, pana la raport cand tu dadeai ms si eu arrest ca sa mearga mai repede :)) Daca vreti sa mai tinem legatura ma gasiti pe fb sau pe wapp :*

ChevChelios, Drake, Dispo, Device - N-o sa uit cum ma trezeam la 7:30 dimineata doar ca sa intru sa imi fac raportul si mereu va gaseam on gata sa dati fail la roburi :))) Va pup si speeeer sa tinem legatura :*

fTd - ola olaaaa, poate o sa facem chestia asta si pe wapp sau fb <3 ti-am zis deja ca daca nu ma mai bagi in seama esti naspa pup

StrikeWolf - Frumosule, ne auzim pe wapp puuuuup

Terrasre, Bodosel, Maxy, Xinax, Carie, Lord - Aveti grija de vooi puup

Numinex - Take care of you naaab <3 Miss our skype calls with the nabs

Deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii - Abia astept ca tu si Levi sa va vedeti si sper sa va tina mult <33 te pup nabaa

Leviathan - nuj daca mai dai tu pe la topicul asta dar vreau sa stii ca esti un baiat foarte de treaba si chiar m-as fi bucurat sa iei r5 si sa mai stai pe aici dar asa a fost sa fie.. Sper sa tinem legatura puup

Kidda - Te iubesc mult de tot si stiu ca noi o sa tinem legatura <3

HyperOwn - Stii cat de rau mi-a parut atunci cand ai decis sa ne parasesti si ca am si plans atunci dar astea sunt detalii pe care le stii deja. Noi mai vb pe wapp oricum :*

THELiAR - Adminul nostru preferat <3 Mi-ai fost alaturi in ultimele aproape 2 luni de zile si iti multumesc pentru sfaturile pe care mi le-ai dat si ca m-ai sustinut moral.. Sper ca intr-o buna zi sa ne si vedem puup :*

Flaviiii - probabil ca nu ai mai intrat pe forum de cand te-ai lasat dar tot vreau sa zic ca esti un baiat de nota 10000 <3

Fritz si Mach - Voi sunteti dm-istii mei preferati <33 Fritz ma gasesti pe fb te puuup :* pup iubire

Nu mi-as fi imaginat vreodata ca o sa ajung sa ma intalnesc in viata reala cu niste persoane pe care le-am cunoscut pe un joc, dar pana la urma s-a intamplat.. Nu am crezut ca o sa gasesc pe acest joc persoane mult mai de treaba decat persoane din viata reala care cica imi sunt "prieteni". Tot respectul pentru voi!

Pe jocul asta am ras, am plans, dar mi-au ramas amintiri frumoase alaturi de niste oameni frumosi.

Am crezut ca o sa scriu acest post cu lacrimi in ochi, cum imi scrisesem prima demisie din LSPD, dar se pare ca m-am mai maturizat.

Sper sa va atingeti toti obiectivele pe acest joc, eu mi l-am atins. Spor la joc!

Va pupa Harley.Quinn aka Vallilyy.

Te iubim mult de tot toti. Imi pare rau ca nu mi-ai fost mie subliderita si ca am facut greseala imensa sa ies din fbi, dar ma bucur ca te-am cunoscut si ca ne-am imprietenit si ca o sa ramanem asa mult timp, indiferent ca te lasi sau nu. Bafta iub... :(

Plsplspls no report.

@, succes in tot ceea ce ti-ai propus. ne auzim :)

Am postat raportul de namecover pe saptamana trecuta, cei care nu l-au postat sunt rugati sa verifice topicul si sa imi trimita un PM mie sau lui Teylo cu motivul pentru care nu au apucat sa il posteze.

Edited by Just xeS

@@Just xeS, Gj nob. Ba, cand e facuta poza aia din NR de la semnatura ? :))

Nu stiu :)) acum mult timp, cu nebunii de patrunjel, piticul, catofar, toata echipa. Acum 3-4 ani cred. Edited by Just xeS

@, congratulation baa :*@@uSp, si tu prost ba :***

@, good luck man :** i'll miss you cause i join FBI Today =))

Edited by GF SabzeRo