Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Cica pe 19 (sambata) va fi un cutremur mare in Romania.Deoarece luna este foarte aproape de Pamant. - A dat la stiri.

Prostii. Nimeni nu poate sa stie cu exactitate daca sambata va fii un cutremur. Probabil ce a dat la stiri este ca pe 19 martie va fi un perigeu lunar (cea mai mica distanta dintre luna -> Terra). Poate ar fi o conexiune intre miscarile placilor tectonice si acest perigeu lunar, si se pune mare accent pe asta pentru ca s-au mai intamplat dezastre in aceste zile. Nu cred ca a dat la stiri '' Pe 19 martie (sambata) va fii un cutremur mare in Romania deoarece luna ajunge foarte aproape de Pamant. Iti dai seama ce s-ar intampla inainte de asta daca aceasta stire ar fi confirmata? Haos.

Cum Romania este expusa la ''viitorul cutremur mare'', asa sunt si celelalte tari de pe glob.

Edited by Piticul

zona carpatilor e ferita de cutremure din cate stiu eu.. cutremure in romania sunt doar in vrancea, tot din ce stiu eu..

Azi de dimineata au spus la stiri.

Nu stiu cat e adevarat si cat e fals.

Spuneau ca si rusii sunt speriati pentru ca ar reprezanta un adevarat pericol pentru capitala lor.

Atat stiu.

ON : Sanse multe Sanse mari !

la stiri au aratat ca japonezii si-au refacut un drum in 4 zile, dupa ce a fost devastat de cutremur.. INCREDIBIL !

In Romania dura ani =)) P.S: Poza aia de pe stirileprotv dot ro fraiereste ochiul. Daca te uiti in prima poza, e luata fix de unde s-a rupt strada.. a doua poza e facuta de la distanta, unde drumul nu avea mari probleme -_-

la stiri au aratat ca japonezii si-au refacut un drum in 4 zile, dupa ce a fost devastat de cutremur.. INCREDIBIL !

iti dai seama cat ar dura la noi :))

Voi credeti ca aceste dezastre sunt conduse/puse la cale de oameni?

Cititi despre proiectul Blue Bleam pus la cale de NASA.

am citit secvente,astia nus normali vor sa simuleze venirea lui iisus? :O

Bleah. Nu cred in asa ceva =))

Ti-am aratat de unde am scoso,adica ca nu eu am scoso =)) . Nu era vorba de crezut..ai intr "de unde am scoso"

Daca stai sa te gandesti.. ajungi la o concluzie.. '' da' multe mai fac americanii astia '' .. HAARP, primul pas pe Marte, o noua calatorie spre Luna, proiectu' asta al carui nume nu-l stiu.. :-J cate din ele sunt adevarate in totalitate?

eh..au murit vro 5ooo de oameni..deci rip pentru aceia ;)

Decat sa imi pun avatar ca al tau..mai bine rip japonia :))

Edited by KeeenSeeei

Cica pe 19 (sambata) va fi un cutremur mare in Romania.Deoarece luna este foarte aproape de Pamant. - A dat la stiri.

Ce prostie.

Cel mult o sa ai cateva dureri de cap si o sa creasca cu foarte putin nivelul mareelor. Daca are loc un cutremur in aceeasi zi, e doar o coincidenta. Pentru ca forta de atractie a lunii sa provoace modificari ale scoartei terestre, ar trebui sa fie la vreo 220.000 km fata de Terra. (momentan e la 384.000 km si se departeaza). Inainte ca luna sa poata provoca orice cutremur, noi nu o sa mai existam de ceva timp. Gandidi-va ce efect ar avea pozitionarea noastra intre doua campuri gravitationale asa de puternice, corpul nostru fiind doar un sistem fizico-biologic care se electrizeaza in permanenta.

buna seara.. kensei nu cred ca potrivita semnatura cu RIP japonia, japonia nu a murit, trece printr-o criza ..

probabil se refara la cei care au decedat in cutremurul acela.