Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

On 9/19/2011 at 11:10 AM, NGU TalhaJameel said:

• Nick: Talha_Jameel
  • Level: 21
  • Rank: 1
  • Vechime: (cat ai stat in factiune?): 23 August 2011 - 19 September 2011 (27 Days)
  • De ce doresti sa pleci din FBI?: Before F.B.I I joined PD And also resigned because it didn't suited me/ I didn't liked much, Same Case over here, either than that I'm interested in TCC / Mafia.
  • Feedback. Ce ar trebui schimbat sau imbunatatit? It wouldn't be good but as a requirement I would like to say that Meeting & Training Time should be changed.
  • Alte precizari?: Good Luck Everyone, Thanks Klaudiu I hope we will meet later.

Good luck in the future, Talha. And good luck wherever you'll go. See you. :)

Edited by Alpha287

Rambo, Bullz felicitari pt. noua voastra functie. :)

Buna dimineataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Am o rugaminte la voi, toti. As vrea sa imi scrieti fiecare cam intre ce ore intrati in samp.

Ex. 12:00 - 14:00 si de la 17:29- 22:34. Dau un exemplu. Si daca puteti si pe timpul saptamanii sau daca vreti am sa va fac un tabel pe care voi aveti doar datoria sa il completati.Ce ziceti?

On 9/19/2011 at 3:29 PM, Anne said:

Rambo, Bullz felicitari pt. noua voastra functie. :)

Buna dimineataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Am o rugaminte la voi, toti. As vrea sa imi scrieti fiecare cam intre ce ore intrati in samp.

Ex. 12:00 - 14:00 si de la 17:29- 22:34. Dau un exemplu. Si daca puteti si pe timpul saptamanii sau daca vreti am sa va fac un tabel pe care voi aveti doar datoria sa il completati.Ce ziceti?

Mulţu` mulţu`, sper ca alaturi de Rambo si Klaudiu sa facem o treaba buna. ;;)

Programul meu: Luni - Vineri 13.30 sau 14.30 (depinde de orar) - 15.30 si de la 20.00 - 22.00. = +/- 4/5 ore. [poate o sa fiu in joc si cand nu am specificat orele, o sa mai intru cand nu am program incarcat, dar in general asta e intervalul]

Sambata, Duminica: Cand sunt acasa.

Poti sa ma treci si in tabel, o sa-l completez. :)

(:| Salutare agenti, eu ma duc putin la TV si dupa iarasi somn.. maine e o alta zi de cursuri, o zi foarte grea :|.

Felicitari Rambo si Bullz pentru functiile pe care le aveti, cam intarziate felicitarile mele, dar merge :). Salutari.

Edited by Alpha287

On 9/19/2011 at 3:29 PM, Anne said:

Da, e ok cu tabelul.

Eu joc cam asa: Luni-Vineri: 12:30 / 13:30 - 00:00 / 01:00 - Depinde cum incep / termin orele. Sambata / Duminica: 10:00 - 01:00.

Sa ne dai si tabelul.

Sunt un mincinos, mare mincinos :)). Am zis ca ma duc sa ma culc, si am mai stat pe forum verificand unele topic-uri si vorbind pe messenger, asta e, pacatul meu. Eu o sa fiu ala care umbla buimac de somn prin casa :))

On 9/19/2011 at 5:59 PM, AmazoNNN said:

Bafta F.B.I,mi-a facut placere sa va am ca,colegi,sper sa nu fiti suparati pe mine dar vreau sa incerc o mafie ! Un sfat,Ascultati de Bullz007,R.Rambo,[F4L]Klaudiu,Anna,NimaR si cei cu rank mare ! Bafta !

Bafta in continuare, ai fost un membru minunat :), si deasemeni un prieten bun :D.

#Acuma chiar am plecat la somn, o seara placuta tuturor in continuare.