Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Buna seara tuturor ..

Server down ... Poate revine pana la 21:00 sa putem tine antrenamentul :->

Dupa parerea mea viata este mai importanta ;) decat un joc deoarece in acest moment ne croim viitorul si daca irosim aceasta sansa vom realiza ca acest joc a fost doar o povara :| si ne vom da seama doar atunci cand vom fi mai mari ;) ...

In concluzie Klaudiu rezolvati toate problemele intampinate pana acum deoarece ai un Subleader exceptional care se ocupa excelent de acest Departament iar treaba ta este ca si rezolvata si nu ai de ce sa iti faci macar cateva secunde griji in privinta lucrului acesta .

Buna seara tuturor ..

Server down ... Poate revine pana la 21:00 sa putem tine antrenamentul :->

Dupa parerea mea viata este mai importanta ;) decat un joc deoarece in acest moment ne croim viitorul si daca irosim aceasta sansa vom realiza ca acest joc a fost doar o povara :| si ne vom da seama doar atunci cand vom fi mai mari ;) ...

In concluzie Klaudiu rezolvati toate problemele intampinate pana acum deoarece ai un Subleader exceptional care se ocupa excelent de acest Departament iar treaba ta este ca si rezolvata si nu ai de ce sa iti faci macar cateva secunde griji in privinta lucrului acesta .

Salut !

Adevarat, problemele personale sunt mai importante si in plus noi suntem niste agenti care lucreaza si actioneaza frumos.

Poti avea incredere in Noi. Te asteptam :* .

Iar pana atuci sper sa revina serv. sa facem acest antrenament si poi sa ma culc, maine am scoala si se anunta a fi o zi dificila.

Va spun noapte Buna de pe acuma ! Daca nu revine serv-ul, ne vedem maine. Bafta !

Edited by S1mpleBoy

Probabil antrenamentul se v-a amana intr-o alta zi .

•  
  • Propun sa se mai adauge o zi de antrenament (vineri , sambata sau duminica).

Nu vreu , sa va "dau ideei" dar o posibilitate , este sa se mute servarul B-Zone SA:MP Roleplay pe varianta 0.3d.

Nu vreu , sa va "dau ideei" dar o posibilitate , este sa se mute servarul B-Zone SA:MP Roleplay pe varianta 0.3d.

Se pare ca ipoteza mea cu varianta 0.3d a picat,din cate stiu eu acum sunt variantele BETA RC1-6. .

Noapte buna , ne auzim maine.

Edited by qrodwaN

Referitor la activitatea mea redusa in joc, observ ca a ajuns subiect de discutie. ;))

Intr-adevar, dupa cum v-a spus si Rambo, este greu sa detii un job si in acelasi timp sa frecventezi o facultate. Bineinteles, mai intervin si problemele familiale.

Dar stati linistiti, sunteti membri buni, si nu consider ca este nevoie de o monitorizare constanta din partea mea. Am incredere in voi. Si in plus coordonarea eficienta a unei factiuni nu se bazeaza doar pe activitate in-game.. ci pe o multitudine de elemente.

OFF-topic: La voi au ajuns recenzorii? :))

Edited by Klaudiu

Referitor la activitatea mea redusa in joc, observ ca a ajuns subiect de discutie. ;))

Intr-adevar, dupa cum v-a spus si Rambo, este greu sa detii un job si in acelasi timp sa frecventezi o facultate. Bineinteles, mai intervin si problemele familiale.

Dar stati linistiti, sunteti membri buni, si nu consider ca este nevoie de o monitorizare constanta din partea mea. Am incredere in voi. Si in plus coordonarea eficienta a unei factiuni nu se bazeaza doar pe activitate in-game.. ci pe o multitudine de elemente.

Inca nu au ajuns...

Si ma sperie acest lucru. :))

Poate iau amenda.

#Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Test la Romana aziiiiii.

Edited by Frank Galliano

•  
  • Si la mine "cica" au venit dar nu era mama acasa , si nu am putut completa eu formularul accela.
  • R.Rambo stai linistit , ca nu primesti nici o amenda , poti sa completezi acest formular si la primaria orasului.

Bafta am plecat la scoala, o zi deosebita sa aveti.

Edited by qrodwaN