Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Vreau sa vad 300- Eroii de la Termopileee.

Vorbim dupa. :*

Vizionare placuta.

Eu prefer sa vad "Meet the spartans" :)), filmele cu caracter istoric nu imi plac asa mult. Le prefer pe cele romanesti doar...

@ Dupa ce am vorbit cu Harrison [actualul Corneliu] am hotarat sa mentinem ordinea la sedintele acestuia. Adica, odata pe saptamana (mai exact vineri seara, dupa ora 20) vom merge cativa membrii acolo, si supravegheam. (cred ca stiti totii cum se face, nu e nevoie de alte explicatii). Sper ca si Klaudiu sa vrea sa facem acest lucru. Daca nu, vom gasi alta solutie.

Buna seara agenti!

Vizionare placuta.

Eu prefer sa vad "Meet the spartans" :)), filmele cu caracter istoric nu imi plac asa mult. Le prefer pe cele romanesti doar...

@ Dupa ce am vorbit cu Harrison [actualul Corneliu] am hotarat sa mentinem ordinea la sedintele acestuia. Adica, odata pe saptamana (mai exact vineri seara, dupa ora 20) vom merge cativa membrii acolo, si supravegheam. (cred ca stiti totii cum se face, nu e nevoie de alte explicatii). Sper ca si Klaudiu sa vrea sa facem acest lucru. Daca nu, vom gasi alta solutie.

Buna seara agenti!

Sunt de acord.

Sa vedem ce zice si Klauuuuuu.

Si, vreau sa mai facem o petrecere in pijamale cu cei din F/P .

Am vorbit azi cu Harri.

#Tonight we dine in hell.

Leonidas...

Super film.

Felicitari pt. raport. ai +

"Acuma" nea, nu am eu chef si chiar as vrea sa particip.

Eu ma duc la TV la un film, nu mai intru la pc, asa ca va spun noapte buna

Vorbim mai tarziu, adica dimineata ;))

Edited by S1mpleBoy

Mersi S1mpleBoy , noapte buna.

Sa nu uitati , dati-va ceasul cu o ora inapoi.

•  
  • Apropo de filme' cu caracter istoric ,sa va uitatii la Immortals(2011) , trebuie sa apara , este facut dupa 300.

http://www.youtube.com/watch?v=7VdONYkKFmQ

N'bunaaaa agenti >:D<<'> , eu ma retrag.

Edited by qrodwaN

Vizionare placuta.

Buna seara agenti!

Daca Harrison/Corneliu solicita ajutor, vom face lucrul firesc si umanitar, adica il vom duce intr-o alee pustie si-l vom bate cu lopeti pana se razgandeste... ;)) Glumesc, normal ca-l vom ajuta. Ne vom comporta cat mai civilizat posibil si vom da un exemplu bun pentru membrii sai.

Pe de alta parte, s-au discutat doua modificari de regulament la sedinta cu liderii de Joi, modificari care trebuie aprobate de catre Gabb. Le puteti citi la News and Information (click).

Cand vor fi aprobate, le voi implementa in Regulament si Wanted List. Nu am apucat sa discutam mai multe deoarece a cazut serverul in timpul sedintei. "Norocul" nostru..

Edited by Klaudiu

Daca Harrison/Corneliu solicita ajutor, vom face lucrul firesc si umanitar, adica il vom duce intr-o alee pustie si-l vom bate cu lopeti pana se razgandeste... ;)) Glumesc, normal ca-l vom ajuta. Ne vom comporta cat mai civilizat posibil si vom da un exemplu bun pentru membrii sai.

Pe de alta parte, s-au discutat doua modificari de regulament la sedinta cu liderii de Joi, modificari care trebuie aprobate de catre Gabb. Le puteti citi la News and Information (click).

Cand vor fi aprobate, le voi implementa in Regulament si Wanted List. Nu am apucat sa discutam mai multe deoarece a cazut serverul in timpul sedintei. "Norocul" nostru..

La 7 dimineata ai postat?????????????

Ai stat treaz atata timp????

#Neataaaaaaaa.

Cand down,cand on...

M-a marcat filmul ala aseara.

Extrem de frumos.

"VaLycena - S1mpleBoy primeste Avertisment Verbal"

Pf... Si prima mea sanctionare in FBI :(( . Imi este ciuda de faptul ca Barzini fac asa de fiecare data, in fine trebuie sa filmez de acuma :)) ...

In curand o sa avem colegi noi :X ...

Astazi la 21:00 Sedinta Nu?

Pentru moment eu am iesit, revin mai tarziu.

"VaLycena - S1mpleBoy primeste Avertisment Verbal"

Pf... Si prima mea sanctionare in FBI :(( . Imi este ciuda de faptul ca Barzini fac asa de fiecare data, in fine trebuie sa filmez de acuma :)) ...

In curand o sa avem colegi noi :X ...

Astazi la 21:00 Sedinta Nu?

Pentru moment eu am iesit, revin mai tarziu.

We, nu te invata sa stai cu dejtu pe F8. =))) Don't be crazY!

A zis Domnul Director Klaudiu că sedinta se va ţine din două in două săptămâni, deci astăzi nu este sedinta, este săptămâna viitoare.

Domnule Professional Staff Thomas_Jefferson, tin sa te anunt ca ultima sedinta tinuta de Klaudiu a fost in data de 2.10.2011. De atunci cea din 16.10.2011 s-a anulat, urma sa se tina in 23.10.2011, si nu s-a tinut. Azi, e sedinta de la doua saptamani. Esti lamurit acum?

LE: S-a tinut acea sedinta saptamana trecuta, sedinta va fii saptamana viitoare. Am fost prost informat, ma scuzati.

Edited by Bullz

Domnule Professional Staff Thomas_Jefferson, tin sa te anunt ca ultima sedinta tinuta de Klaudiu a fost in data de 2.10.2011. De atunci cea din 16.10.2011 s-a anulat, urma sa se tina in 23.10.2011, si nu s-a tinut. Azi, e sedinta de la doua saptamani. Esti lamurit acum?

Bine ai venit Kalashhh o sa iti placa aici.

Bullz, multumesc ca ne-ai lamurit.:-)

Voi intra dupa ce fac niste meciuri la fifa cu un coleg, ne auzim atunci.