Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Deci... sa va lamuresc eu, am inteles de la Bobo, ca se muta echipamentele prin sala... deci, va fi inchis cateva zile... nu se stie ca O ZI , 2 zile, 10 zile... si stafful B-Zone asteapta la fel ca noi...
[*] NINGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :)>- [*]

sper ca ma intelege-ti si pe mine ca nu am putut sa fac sedinta , am avut problemele mele :D ...multumesc pentru intelegere , Sedinta se va tine pe data de 12 decembrie 2009 adica duminica la ora 21:00

Acum sa va zic si eu ceva... Deci, multi poate nu stiu :
[*] Atunci cand suspectul are wanted, si te omoara - nu are drept la predare [*]
[*] Atunci cand suspectul NU ARE WANTED , si te omoara - are drept la predare [*]

P.S. - E foarte logic... Nu trebuie sa invatati pe derost, ganditi ca in REAL LIFE!

Stiu foarte bine ca nu am ce sa ma bag peste cei cu w1.dar era ora 2:30 noaptea,pa1 nici nu mai avea treaba cu arestarile.era cu tv pe mine sau trabantu.trabantu statea si n-avea cine sal aresteze.m-am gandit k ar fi bine sa-l arestez,sa nu iasa din joc cu wanted sa sa se puna pe /sleep cu wanted.Chiar nu cred ca meritam avertisment,dar in fine tu decizi...

Dovada ca Pa1 era cu TV: http://www.img.b-zone.ro/images/8pv4gtr3e2z2zzhz5ss.png

PS:probabil ca stim cu toti ca trabantu are cv cu politia si incearca sa-i infunde pe toti.asa..sa-i dam apa la moara..

Pe data de 13 decembrie 2009 , ora 21:00 , sedinta incheiata cu succes .

Urmarile sedintei :

Crytek a primit warn up in factiune

[x]_fLaviuS_[x] a primit rank 3

BattLelorD a primit rank 2

Crytek a primit warn up in factiune

Crytek a iesit din factiune

Membri prezenti la sedinta :

Sh0oT

Hooliganu

k1nD0ze

[x]_flavius_[x]

AfRicanu