Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Mda, server down... In momentul oportun... Cand eracaterinca mai mare...

Ma rog, cred ca ma duc si eu, mi-e un somn...

Frumos update-ul de azi, acum si factiunile pasnice au HQ.

Vorbim maine, noapte buna!

Mai duc si eu o data produse la armory dupa care cred ca ma retrag sa dorm si eu ca omul in noaptea asta nu ca noaptea trecuta... Aveti grija de voi! :)

Mi-am postat si eu raportul fiindca trebuie sa plec de acasa, ma duc sa-mi fac un dush dupa care ma tirez. Ne auzim diseara la sedinta (daca ajung) spor la wanted!

Astatzi, topicul "Rapoarte de activitate" se va inchide la ora 19:00. Toti cei care au de postat un raport, sunt rugati sa il posteze pana in limita specificata, cu predilectie catre cei ce au de postat raportul obligatoriu.

Cel mai probabil, aceasta ora va deveni permanenta.

Avand in vedere ca Duminica trecuta s-a tinut sedinta, astazi nu se va tine (pentru a clarifica orice nelamurire). Urmatoarea sedinta va avea loc Duminica (26.02.2012) la ora 20:30 / 21:00.

Off-Topic: Incercati sa evitati SPAM-ul acesta constituit din replici inutile precum "M-am trezit", "Ma culc", "Noapte buna", "Respir" si alte replici similare. Incercati sa purtati intr-adevar discutii, precum va indeamna si numele topicului.

Puteti discuta despre FBI, despre SA-MP, despre B-zone, despre caractere / comportamente umane.. chiar si despre alte categorii (real life, politica, scoala, filme, jocuri, ETC).Puteti chiar sa postati o poza amuzanta si sa ne dam toti cu parerea, cum a facut Anna acum ceva timp.

Dar macar sa va vad ca purtati si voi o discutie utila (continand argumente), sa va observ si eu opiniile pe anumite arii. Cine spune ca aceste opinii nu pot fi constructive?

De multe ori doresc sa ma antrenez intr-o discutie in cadrul acestui topic si tot ce gasesc este: "Salut. Ce faceti?", "Noapte buna", "Ma duc la scoala", "Vin de la scoala", "Mananc" si alte bazaconii..

Incercati sa nu ignorati acest post, deoarece nu-mi doresc sa recurg la a inchide topicul de discutii din nou.. pentru a n-a oara.

V-am rugat ceva. Am apelat la judecata voastra. Dar..

• Eu am plecat la film.
  • Vorbim mai tarziu.

Noapte buna agenti! Ma duc si eu la culcare!

Vorbim maine, bafta!

Bafta in continuare Bob si Zotag!

Noapte buna agenti! Ne auzim maine.

Noapte buna FBI

Ne vedem maine

Ma duc si eu la somnik ca maine ma prinde blackthief si ma duce la jilava

Bafta la /arrest

• Noapte buna.
  • Eu unul am plecat ca ma asteapta scoala la 8 :)))
  • Bafta

Salutare agenti,,back de la scoala?

La mine e sv off,voua va merge?

salut agenti si eu back de la scoala

NU NICI LA MN NU MERGE!!!! :((

Buna seara tuturor!

Back de la scoala si eu, imediat intru in game.

Bafta la arresturi!

• Noapte buna, eu am plecat la somnik...
  • Imi dati si mie programu pentru "Bind" ca eu nu-l gasesc ? :D

Buna dimineata eu acuma ma duc la scola bafta colegi!!!!!

Chiar ce a patit Hank?

• Salutare...
  • Acum am terminat si eu treaba.... foarte grea :))

Te-ai tuns castron ? =))

Re colegi ... :)..abea am venit si eu . Cum merge treaba ?

Probabil aveti impresia ca in acest topic se posteaza status-uri de messenger sau facebook. Ce pot sa spun. Multumesc pentru intelegere.

:topic_closed:(doua saptamani)

Edited by Klaudiu

Buna seara memebri F.B.I sunt noul vostru coleg sper sa ne intelegem bine si sa facem o treaba buna impreuna pe o durata cat mai mare de timp.

In sfarsit s-a deschis acest topic,acesta fiind primul meu post aici.

A da si felicitari Klaudiu pentru admin sa il porti sanatos.

Edited by Mr Danny

Salutare FBI! E timpul pentru o noua compunere :)) .

In primul rand as vrea sa le urez membrilor ce au intrat in factiune dupa inchiderea acestui topic un bun venit.

In al doilea rand felicitari Klaudiu pentru noul post in staff-ul B-Zone RPG!

In al treilea rand felicitari tuturor membrilor ce au primit Rank-Up recent si succes cu noua functie.

In al patrulea rand sper sa nu mai existe posturi de genul celor mentionate de Klaudiu mai sus(de genul "Neatza","Pa", " Merg la masa", etc.).Daca vreti sa va mariti numarul posturilor, o puteti face prin posturi mai inteligente, nu neaparat in sectiunea FBI, ci si la Support, General Discussions, etc.Presupunand ca nu vreti warn-up pe forum si poate si in-game, incercati sa depuneti putin efort cand postati aici.

Gata cu compunerea pe ziua de azi, ne (re)vedem in joc!

Succes cu suspectii!

Buna seara Federal Bureau of Investigation. Primul meu post in acest topic de discutii.

Bine v-am gasit, sunt de ceva timp aici si voi mai ramane. Speram sa nu fie inchis again acest topic deci sa incercam si noi sa nu postam aiurea.

Felicitari Noss. pentru noua functie de rank 4, felicitari [F4L]Klaudiu pentru admin.

Succes la arrestari / misiuni undercover.

O seara frumoasaa.

Buna seara FBI!

Imi incep si eu povestea :))

Se pare ca avem in sfarsit topicul, dar aveti grija sa nu il inchida iar! Mare grija la posturile inutile!

Noss, DH, felicitarile mele pentru rank!

Klaudiu, ce sa mai! Felicitari pentru admin! Mult succes cu aceasta functie!

Trebuie sa ii multumim si lui Mastetrap pentru ajutorul de zilele astea!

Si la final, o noapte buna, eu ma duc la culcare!

Salutare. Ma bucur ca s-a redeschis topicul, aflu si eu noutati mai usor, fara sa mai iau FW inainte de a afla.

Felicitari Klaudiu.

Congratz DH01 for rank up.

Noapte buna, maine o zi super .. grea !

Agenti eu va urez o noapte buna ,ma duc la culcare si o seara linistita celor care mai stau.

Sa aveti spor la wanted si la prins pe cei cu droguri,ne vedem maine.

Edited by Mr Danny

Prin acest ultim post aici, vreau sa-i multumesc in special lui [F4L]Klaudiu ca mi-a dat o a 2a sansa, chiar daca il mai enervam cateodata, lui Noss ca a avut rabdare cu mine si mereu ma invatat ce sa fac si ce nu, ati fost niste colegi perfecti, va doresc mult noroc, atat in game, cat si in real, mult succes tuturor ! :*

Hello all ;). Had a great day today. Caught 3 people with drugs! :D. I'm at at least 80 points by now :D. I'm so happy for tank 2, thanks for that klaudiu!

Congrats for the people who got rank up!

Congrats Klaudiu for admin!

Welcome new members!

Good night all, I'm going to watch some tv then go to bed :*. Have fun in game people who are playing through the night and good luck tomorrow before I enter in game :D. Bye!

Does anyone know a website I can buy some RAM from...? As in the computer memory? I really need to upgrade mine...:|. I'm using a HP, by the way.

Thanks and good night all!