Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Salutare.

Am revenit si eu din oras.

Va recomand Twilight: Saga - part 2. Este un film foarte bun, cu mult diferit fata de part 1.

Ala cand se aliaza vampirii cu varcolacii sa se bata cu armata aia de vampiri... il stiu :D

Acesta este si postul meu cu nr. 400 :D:P

Ne auzim in game! Noapte buna celor care au iesit.

Salutare.

Va recomand Twilight: Saga - part 2. Este un film foarte bun, cu mult diferit fata de part 1.

Niciodată n-am să mă uit la Twilight, sau Avatar :)) nu știu de ce, dar nu-mi plac (asta numai din trailere / review-uri)

# prefer serialele :X

Te uiti la vreuna din astea? : Dexter / Spartacus / Doctor House / Vampire Diaries

Dexter, House, Fringe, Lost, Lie to me, Criminal Minds, The Mentalist, și altele le-am terminat :)) Caut unu care să mă capteze la fel de mult ... dar slabe șanse.

# Vampire Diaries mi se pare că`i serial pt fete :)) Ca și Twilight de altfel (și nu fac vreo abatere la tine Blade :))))))))))).

Edited by FBI Agent CipiGroza

Niciodată n-am să mă uit la Twilight, sau Avatar :)) nu știu de ce, dar nu-mi plac (asta numai din trailere / review-uri)

# prefer serialele :X

Te uiti la vreuna din astea? : Dexter / Spartacus / Doctor House / Vampire Diaries

Salutare.

L-am văzut deja, e mai interesant faţă de partea 1 !

Noapte bună, pe mâine ! :)

Welcome celor noi şi felicitări celor care au luat rank-up !

Edited by alecsu

Vreau sa ii felicit si eu pe cei care au primit rank up la sedinta de astazi si totodata sa le urez bun venit celor noi. Ma duc sa ma culc, maine incepe o saptamana grea pentru mine. Noapte buna, vise placute si o saptamana cat mai usoara tuturor va doresc!

Noapte buna!

Cum a spus si Iulian saptamana aceasta este una grea si sper sa treaca cat mai repede. Eu am 2 teze (preferatele mele :-W )

Ma duc sa ma culc.

Felicitari celor care au luat Rank-UP si Welcome celor noi, sper sa va acomodati repede.

A, inca ceva. Cipi maine sa nu te alergi cu dentistu prin tot cabinetu =))

Edited by Aragorn

A, inca ceva. Cipi maine sa nu te alergi cu dentistu prin tot cabinetu =))

.... nu-i de glumă mă; fiecare are o fobie .. eu am dentofobie :)) sau .. mortofobie =)) frică de Moartea :))))))))))))))))))

# Noapte bună :))

Sedinta - 18.11.2012

Membrii absenti ( 3 ):

• Edkode
  • Raducu
  • D3nver

Blade, vezi că Raducu a fost la ședință. Am făcut mișto de el încontinuu pe /w :))

Uite skinu cipi :D -> W58Vd.png

LOL ce față de trist am .. din cauza dentistului =))

Salutare baieti. Welcome Just si Shadyxxx.

Am avut si eu o zi grea azi, si acum sunt gata sa intru in game.

Aragorn, prea tare filmul, chiar am ras pe saturate, la cata prostie am vazut. Mai ceva ca in GTA schemele facute :))

Ce de drifteri =))

Aragorn, prea tare filmul, chiar am ras pe saturate, la cata prostie am vazut. Mai ceva ca in GTA schemele facute :))

La asta ma gandeam si eu baieti... Nici in samp nu iti ies asemenea "cascadorii", oricum unele sunt prea de tot...

Check this out !

http://forum.b-zone....t/#entry1499049

# dacă e bine ce-am făcut până acum..ar trebui să câștig 7 € pe clienți :X mai continui azi când voi fi acasă.

SPOR la toată lumea !

# și ... noapte bună / bună dimineața :))