Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Asa se termina si activitatea mea in F.B.I...zic eu ca mi'am facut treaba foarte bine si nu am facut probleme in 2luni cu+ avand doar 0/3 fwarn... am avut colegi super de treaba .. un lider si un sublider pe masura.

Oricand la orice ora daca aveti nevoie de mine ma puteti gasi pe server . Respect : Byfydo,Inferno,DjSpeed,Chiuhi,Blacktief si Xendy .

Sper sa ne revedem candva in aceiasi formatie,m'am simtit foarte bine alaturi de voi.

Mult succes Fydo.

Ca prim departament mi'am facut treaba zic eu bine,obtinand o functie destul de mare si pentru asta iti multumesc.

Bafta Pharell si Madytz ! Bafta in continuare. Ne mai auzim noi! :D

Dragi colegi, aici drumurile noastre se despart. :))

Mi-a facut o deosebita placere sa lucrez cu voi si cu acest prilej, al ultimului meu post aici, vreau sa-mi cer scuze oricarei persoane careia i-am gresit sau pe care am suparat. Byfydo, faci o treaba minunata si impreuna cu Inferno sper sa mentineti departamentul la cel mai inalt nivel. Aveti membrii extraordinari, muncitori, care va pot ajuta in acest scop. Mult succes !

Cu stima si respect,

Supervisory Special Agent Madytz.

Asa se termina si activitatea mea in F.B.I...zic eu ca mi'am facut treaba foarte bine si nu am facut probleme in 2luni cu+ avand doar 0/3 fwarn... am avut colegi super de treaba .. un lider si un sublider pe masura.

Oricand la orice ora daca aveti nevoie de mine ma puteti gasi pe server . Respect : Byfydo,Inferno,DjSpeed,Chiuhi,Blacktief si Xendy .

Sper sa ne revedem candva in aceiasi formatie,m'am simtit foarte bine alaturi de voi.

Mult succes Fydo.

Ca prim departament mi'am facut treaba zic eu bine,obtinand o functie destul de mare si pentru asta iti multumesc.

Mi-a facut o deosebita placere sa lucrez cu voi si cu acest prilej, al ultimului meu post aici, vreau sa-mi cer scuze oricarei persoane careia i-am gresit sau pe care am suparat. Byfydo, faci o treaba minunata si impreuna cu Inferno sper sa mentineti departamentul la cel mai inalt nivel. Aveti membrii extraordinari, muncitori, care va pot ajuta in acest scop. Mult succes !

Cu stima si respect,

Bafta in continuare Pharell si Madytz ! Sper sa mai fim colegi.

Felitari pentru rank: Ciuchi, Xzeny si Nicu_Apetrei !

Cu stima si respect,

Multa bafta Madytz! Vezi ce faci de ne uiti si tu cum au facut-o altii. Ne vedem la war/rob :))

Felicitari ciuchi, Nicu_apetrei si Xzeny pentru rank! Aveti grija de voi!

Salutare baieti , ce mai faceti ?! :D

Bafta ma Ciuca! Coleg ca tine nu o sa mai am. **==

Din pacate a venit si acest moment , si anume al despartirii. Va doresc tuturor mult succes si numai bine. ByFyDo iti multumesc inca odata pentru sansa acordata si sper ca pe viitor sa-ti atingi toate obiectivele.

Inferno si restul vom tine legatura :D

Mult succes!

Last post :) .

Ce aveti frate toti azi? :|

Bafta mai departe: Paharel,Madytz,Ciuchi!!

Felicitari celor care au primit rank up!

Sa aveti o seara faina!

Sanatate,Doamne ajuta!

Edited by Special Agent Xzenyzew

Din pacate a venit si acest moment , si anume al despartirii. Va doresc tuturor mult succes si numai bine. ByFyDo iti multumesc inca odata pentru sansa acordata si sper ca pe viitor sa-ti atingi toate obiectivele.

Inferno si restul vom tine legatura :D

Mult succes!

Last post :) .

Ce naiba v-a apucat pe toti astazi, nu stiu. Cand va prind va bat pe toti. Anyway, te astept si pe tine la roburi, da ma anunti cand dai :)) Sa ramana secretul nostru :-c

Bafta ma Ciuca! Coleg ca tine nu o sa mai am. **==

Da eu ce sunt aici ma? [Glumesc, a fost un coleg bun, cred :)) ]

Bafta celor care au decis sa plece din departament! Va pupa Byfydo! Eu nu va pup, dar va strang mana in mod camaraderesc.

business-handshake-smiley-emoticon.gif

Neata tuturor, cred ca va intrebati cum de sunt treaz la ora asta...da si pt mine e ceva iesit din comun :)) am dormit insa la prietena si am fost nevoit sa ma trezesc la 6 X(

Succes si din partea mea celor ce au decis sa paraseasca FBI, din partea unora chiar nu ma asteptam, e alegerea lor si e corect sa nu judecam :)

Bafta celor care au decis sa plece din departament! Va pupa Byfydo! Eu nu va pup, dar va strang mana in mod camaraderesc.

business-handshake-smiley-emoticon.gif

Tipi aia 2 care dau mana, o fac cu mana stanga, deci ori aveau dreapta ocupata, ori e poza pe "invers" :))

LOGO1.png

Buna ziua tuturor membrilor ai acestui clan. Desi stiu ca poate unii nu sunt interesati sau considera acest mesaj ca fiind inutil, imi incerc norocul si va prezint urmatorul proiect:

Acest proiect consta in ajutorarea jucatorilor incepatori, de level cuprins intre 2-8 prin strangerea unor sume de bani ce provin in mare parte din donatii. Acesti bani vor ajunge in buzunarele acestor incepatori, bani ce le vor suporta cheltuielile precum: cumpararea licentelor, cumpararea accesoriilor, /buylevel, etc.

Asiguram ca banii sponsorizati vor fi folositi numai pentru scopul ajutorarii acestor jucatori.

Cu stima si respect,

staff-ul organizatorilor va multumeste!

( Machiavelli )

LOGO1.png

Buna ziua tuturor membrilor ai acestui clan. Desi stiu ca poate unii nu sunt interesati sau considera acest mesaj ca fiind inutil, imi incerc norocul si va prezint urmatorul proiect:

Acest proiect consta in ajutorarea jucatorilor incepatori, de level cuprins intre 2-8 prin strangerea unor sume de bani ce provin in mare parte din donatii. Acesti bani vor ajunge in buzunarele acestor incepatori, bani ce le vor suporta cheltuielile precum: cumpararea licentelor, cumpararea accesoriilor, /buylevel, etc.

Asiguram ca banii sponsorizati vor fi folositi numai pentru scopul ajutorarii acestor jucatori.

Cu stima si respect,

staff-ul organizatorilor va multumeste!

( Machiavelli )

Eu am ajutat newbie :D o sa-i mai ajut cu $$

@ Buna dimineata membri Federal Bereau of Investigation,ce faceti? acu m-am trezit si eu cam liniste in game am omorat 2-3 robberi :| astazi fara scoala :DDD,cata mai zapada aicea la mine :)).