Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Hai noroc baietii, la 21 antrenament

Apropo, cautam pe la aplicatii la hitman agency si am gasit asta :

Nume in joc: D.Andrei

Level: 22.

Varsta(reala): Varsta reala 17 ani.

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : De cand m-am apucat joc pe server,

Factiuni precedente : Toate.

Rank-ul ultimei factiuni : 7.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M-am lasat de sa-mp, s-au sa-mpul ma lasat pe mine, nu stiu sigur.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 6-Civilian

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca are nevoie de tot ajutorul meu.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Pai cu ce sa se ocupe.. DM aiurea DB tot tacamul, glumesc, executa contracte cu iscusinta maxima si in silent mode

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Nu, am incercat, dar cand am trecut de titlu mi s-a stins calculatorul.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Observ din caracterul liderului ca glumele nu isi au rostul.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Da.

Ai mai fost membru Hitman : Da, cu un an inainte sa se deschida b-zone.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Pai, ma dat liderul afara ca cica eram prea serios.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Aproape 5 minute.

Nickname-uri anterioare : Da.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Daca am probleme chem baietii, dau un telefon vin 3 masini.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? D@

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: radule, click aici

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 5/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, degeaba.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Da ca am bagat lama intr-un Hitman

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu dau banii pe prostii.

Alte precizari? : Radu sper ca te amuzi la aceasta cerere si apreciezi sinceritatea.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Aproape 5 minute.
Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Nu, am incercat, dar cand am trecut de titlu mi s-a stins calculatorul.

=))))))))))))))))))

Ăla e fostul tău nickname? Uite ce stă el să caute :)))

Salutare, m-am intors si eu acasa (nici nu stiam ca astazi a fost aniversarea unui prieten) si se pare ca am ratat antrenamentul :( Sorry Pade68..

Ma rog, e cam tarziu, mai intru putin in game si dupa somn. Noapte buna!

Ultimul meu post aici. Va multumesc tuturor pentru tot ce ati facut pentru mine! Imi cer scuze daca v-am suparat cu ceva! Poate ne mai auzim pe facebook, skype etc, bafta!

Monnster, bafta in continuare, sper sa fim iar colegi cat mai curand, la fel si andreius.

@Piticul

RED 2 l-am vazut chiar azi si pot spune ca e foarte misto, are si comedie si actiune. RED nu am vazut, dar am auzit ca e misto si ala

Eu ies, noapte buna nabii mei!

@piticul Vezi ca in RED 2 e un agent FBI care arata ca skin-ul de rank 2 :))

P.S Putini am mai ramas in factiune, doar 24 cu cativa care au cerere de inactivitate

Bună dimineața! M-am trezit și eu, ne auzim imediat în joc. Deja am 19 puncte pentru următorul raport :)).

Săptămâna viitoare e ședința, nu?

Neata, intru si eu in joc in maxim 20 de minute.

Gj, eu ma apuc mai incolo de raport, cat despre sedinta, da e saptamana viitoare.

Nici saptamana viitoare nu se tine sedinta! Sunt plecat o saptamana la cabana si ajung deabea lunia urmatoare. Have fun si sa fiti cuminti!