Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Bradley_Cooper - 35P ( la ,, wanted 1-6 omorati '' ai pus poze cu o persoana prinsa cu iteme ilegale ) - Nu mai posta daca nuai minimul de puncte.

Mda, sunt nob si neatent X( M-am invatat minte, de-acum mai verific de 2-3 ori link-urile..

Haauuuu. Azi am fost la Baleaaa si asa fain o fooo. :):D AM vrut sa postez mai repede ca ma gandeam ca poate mai e careva pe acol, da uitai. :)

@ Byfy. Distractie fainaaaa si stai chill ca ne descurcam noi. O sa devenim din FBI cine stie ce bestii. :))

Noapte buna, nu prea am avut chef de joc azi si nu am mai facut vreun punct. Merg la somn, ne auzim maine.

# 998 profile views :-

Edited by Bradley Cooper

Salutare!

Distractie placuta fydy. Vezi cu protectia :))) @Durex@

Am post... primul post de cand sunt in fbi.. aiurea si asta :)) dar macar am facut +1 :)))

Joi noaptea plec iar :( 3-4-5-6-7-8 zile... inca nu stiu.. va antrenati si singuri :>:>

Salutare!

Distractie placuta fydy. Vezi cu protectia :))) @Durex@

Am post... primul post de cand sunt in fbi.. aiurea si asta :)) dar macar am facut +1 :)))

Joi noaptea plec iar :( 3-4-5-6-7-8 zile... inca nu stiu.. va antrenati si singuri :>:>

Nu-i bai sefu. =)) Si de sfanta Marie faci antrenament? Huoo! Din cauza ta nu o sa pot sta cu musafirii. :)))

Nehalitooo. :))) Tare video Piti.

@@PadE

Sa-mi dai dovezile cand i-ai zis lu ala "Cine mai vorbeste moare!" sau cand am zis eu si dovada cand a vorbit! Sau sa le postezi tu, ti-am zis ca e nab.

Edited by BTL Ic3Box

, tu.. glumesti? Ce dovezi sa-i dai ma? Era event facut de tine, regulile tale, nu trebuie sa ai dovezi la astea :-J.

@FBI George, sa te distrezi... (si... iarasi tine pade antrenamentul?).

@Piticul, ai dreptate, vor fi 6, maxim 2 persoane la event o_0.

Mda, aiurea.. nu ma mai atrage SA:MP-ul, ne auzim maine. Noapte buna!

@@PadE

Sa-mi dai dovezile cand i-ai zis lu ala "Cine mai vorbeste moare!" sau cand am zis eu si dovada cand a vorbit! Sau sa le postezi tu, ti-am zis ca e nab.

Nu te mai agita ca oricu o sa aiba reclamatia respinsa ptr dublu post :)

Maine, 14.08.2013 la ora 21 : 30 va avea loc antrenamentul saptamanal. Cine nu poate fi prezent sa faca cerere de invoire.

Joi este o sarbatoare mult prea mare ca sa va oblig cu ceva anume.

Edited by FBI George