Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Salut agenti, as fi vrut si eu sa fiu in joc astazi, dar am meci si timpul nu-mi permite. Ce sa va zic, distractie placuta si sa castigati eventurile organizate azi :*

Pentru tine nu conteaza, dar pentru mine conteaza :D de la level 40 + pot aplica la helpari :D

Am 38 :))

Tu oricum esti realizat. la casa ta esti chiar daca stai in chirie ca esti chitra, functie pe server ai, ca doar i s-a facut mila lui kelton de pitici.. esti realizat.. ce sa mai

Meh. Am dat si eu lvl 18 dupa 2 ani. Ce faceti voi?

P.S.: Imi place ca cand (stiu c-am facut o cacofonie, a fost intentionat) au fost chestii moca nu prindeai loc pe server, dupa ce s-a dat a revenit serverul la 500 playeri.

30 dupa 5 luni :>

Acum am ajuns acas`, is rupt de oboseala, dau un tur pa facebook si la somn.

Era si normal... oricum este o performanta sa atingi 1000 de playeri.. probabil daca erau sloturi mai multe cred ca se faceau 1200! Foarte multi playeri au vrut sa intre la ora 17 : 00, iar daca luai crash.. nu aveai nici o sansa sa intri in mai putin de 10 minute:)) oricum.. nu era asa mega lag.. deci e bn :D

Haideti ca ies si eu, m-a apucat un somn... Dar ma intreb daca maine o sa fie iar 1000 de playeri online. Deja am aproape level 31.

P.S nabzor are el level 18, dar RP de vreo 30, oricum tot inactiv e :)). Pentru ca am uitat, voi spune acum "Felicitari Fydo si Sebi_Jr pentru prezentare.