Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Paul ti-am dat +1 pt post ala... pentru mine nu mai e folositor dar pentru astia micii da...

Am romana.. profa se uita la mi e si crede ca caut essu despre iubirea eminesciana si prostii dinalea...

Debia astept vacanta

Mersi, mai vreau un + la reply-ul ăsta de aici: http://forum.b-zone.ro/topic/182470-thunderbirds-concurs-saptamanal-weekly-event/?p=2679405 (am încercat să fiu amuzant :D)

Cine va da + la reply-ul din link va primi înapoi de la mine!

Edited by paulyks

Noapte buna Haze, Buna dimineata Agenti ! Pregatiti de o noua zi plina de crime, suicide, rapiri si chiar Violatori de Pitici de gradina ? :)))

giphy.gif

^^^ This is for you, my friend.

=====

Neataaaaaaaaaaaaa.

Uite și eu pe la scoală, ora de informatică. Nu facem nimic, stăm pe calculatoare de epocă și nu mă lasă să stau pe laptop-ul meu :-q .

http://www.youtube.com/watch?v=HeXtQ1SkZjY

Nota va rog:D . (motivul învoirii mele la antrenament)

Nu am citit ce ai scris tu acolo, dar e faina melodia de fundal! Zii cum se numeste! :)

Nu am citit ce ai scris tu acolo, dar e faina melodia de fundal! Zii cum se numeste! :)

Toate informaţiile despre video sunt trecute la secţiunea 'Despre'.

### Timp estimat ###

~3h

### Programe folosite ###

Microsoft Office 2010

Adobe Phtotoshop CS5

Fraps

www.mp3cut.org

www.video2mp3.net

### Informaţii/Imagini preluate de pe ###

www.wikipedia.ro

### Coloana sonoră ###

T- Pain ft Lil Wayne - Bang Bang Pow Pow Instrumental + Download

Rihanna - Diamonds [bass Boosted](Flaxo Stadium Bootleg Remix)

Am observat o noua "manareala" la noi in factiune. Am facut niste cercetari amanuntite si am descoperit ca membrul Sour a trisat la teste. A profitat de sansa ca nu este pitica ON si a dat testul sa scape . In jurul orei 00:55 Haze a raspuns la aplicatii iar in jurul orei 00:58 a primit invite Sour. Piticule asteptam ca maine sa vii la sedinta sa rezolvi problema.

Cius am iesit. Ne auzim la sedinta.

Am observat o noua "manareala" la noi in factiune. Am facut niste cercetari amanuntite si am descoperit ca membrul Sour a trisat la teste. A profitat de sansa ca nu este pitica ON si a dat testul sa scape . In jurul orei 00:55 Haze a raspuns la aplicatii iar in jurul orei 00:58 a primit invite Sour. Piticule asteptam ca maine sa vii la sedinta sa rezolvi problema.

Cius am iesit. Ne auzim la sedinta.

Neata agenti. =)))))))))))))))))))))