Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

• Am iesit agenti , spor la puncte . Vdeti ce faceti sa nu ma trezesc cu topicul de reclamatii full .
  • Am vazut ca ati vrea sa va pun la iteme ilegale la raport si cand confiscati o arma, o sa ma gandesc la asta.

Te refereai la mine, nu?:))))

Baga baga, iteme ilegale fiind arme si droguri.

Eventual baga si licente =)) (glumesc)

Noapte buna celor care se culca!

Eu mai fac cateva puncte si ies! Nb!

Pai ce ai facut ma, dc nu te mai primesc ? =))

Am dat foc in spate la biblioteca la un cos de gunoi in pauza =))

Daca te mai primesc a =))

nu ma mai primesc frate :)

stau acasa.. sau merg la servici e cu atat mai bine :)

Salut agenti. Nu am putut intra de dimineata :(

Mi-a venit plicul cu mediile o.o

sunt buuun. 5 franceza 6 mate si 6 engleza(profi naspa). Restul peste 7 cu media 8.41 :)) La mate info int info eu cred ca e bine :O.

poate o sa intru diseara, am niste treaba. Vedem noi, eu plec la scoala.

spor la punctee

Ce membrii harnici avem, cica daca faceti toti minim 100P la raport, saptamana viitoare Haze va da liber la raport :O

Vreau sa vad, eu deja am 105, si toti o sa faca peste 100, dar daca nu face Haze ce ai zis tu aici, ne dai tu salarii :)))

Toata lumea check news and informations . Am incheiat un tratat cu mafia The Tsar Bratva si o sa ne ajutam reciproc intre factiuni , de asemenea noi o sa le dam wanted , fail la rob , kill daca nu se predau in continuare doar ca trebuie ii ajutam cand ne cer acest lucru si ei trebuie sa faca acelasi lucru. Daca va deranjeaza vreun membru din tsar va rog sa imi semnalati. Sper sa nu avem probleme!!!

Mi-au venit castile :X Le adooor. Somic G927. Au un bass supeeeeer. Iti bubuie urechile la maxim. Acum trebuie sa joc cu volumul la minim pe windows si cateva liniute la gta ca sa aduc suficient de tare. Daca dau la maxim ma dor urechile :(

Eu plec la scoala. Nu prea sunt suspecti cu wanted :( Plictiseala mare ...