Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Stiu ca nu am voie sa postez aici pentru ca nu mai sunt membru FBI!...Dar vreau sa va urez bafta in continuare drumul meu in FBI se sfarseste aici! Poate ca asa e mai bine :P, Acum puteti sa sarbatoriti Wez si Son ca am plecat :*! PS: O sa imi lipsiti nabilor! Baftaaaaaaaa!

Dati si voi un + aici =)) la cererea mea(doar daca vreti): http://forum.b-zone.ro/topic/8011-join-the-agency/page-193

Sper sa nu primesc report ca am postat aici fara sa fiu membru :))

Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab. Nab.

SUPER NAB.

Ce ai facut ma?

Uite eu m-am chinuit sa nu postez aici aproape o saptamana si ce faci.. X( Pleci asa, fara sa iti iei ramas bun de la mine? Rusine! Pentru asta nu iti dau +1

Bafta in continuare. :( Imi pare rau ca pleci..

// Welcome celor noi. Cica saptamana asta teste, majoritatea au fost anulate =))

Sambata am sedinta, deci s-ar putea sa mai bag o saptamana inactivitate=))))))))) (glumesc, dar chiar am sedinta :( )

Spor la puncte!

Stiu ca nu am voie sa postez aici pentru ca nu mai sunt membru FBI!...Dar vreau sa va urez bafta in continuare drumul meu in FBI se sfarseste aici! Poate ca asa e mai bine :P, Acum puteti sa sarbatoriti Wez si Son ca am plecat :*! PS: O sa imi lipsiti nabilor! Baftaaaaaaaa!

Dati si voi un + aici =)) la cererea mea(doar daca vreti): http://forum.b-zone.ro/topic/8011-join-the-agency/page-193

Sper sa nu primesc report ca am postat aici fara sa fiu membru :))

Bafta skeletule .. Ia 3961-136170-cucul.jpg din partea mea si a lui Piticul ;))

Mai sunt ameţiţi din-ăştia prin facţiune? =))

Din cauză că am fost foarte căscat si am fost la event Paintball cu duty on + undercover, am luat FW. :)))

Şi tot sunt uimit cât de ameţit şi de căscat pot să fiu: Azi dimineaţă am pus să fac o cafea. Am pus cafea în esspresso (sau cum se scrie), l-am pus pe foc şi aşteptam să se prepare cafeaua. Faza idioată e că am uitat să pun apă. =)))))

Din cauză că am fost foarte căscat si am fost la event Paintball cu duty on + undercover, am luat FW. :)))

Şi tot sunt uimit cât de ameţit şi de căscat pot să fiu: Azi dimineaţă am pus să fac o cafea. Am pus cafea în esspresso (sau cum se scrie), l-am pus pe foc şi aşteptam să se prepare cafeaua. Faza idioată e că am uitat să pun apă. =)))))

Numai tu poti sa faci asa ceva...

Cum a zis şi Star, aşa ceva doar tu poţi să faci. E o chestie specifică nabilor, adică ţie. :))

Cum a zis şi Star, aşa ceva doar tu poţi să faci. E o chestie specifică nabilor, adică ţie. :))

Ahaha, tu 'ciomutrei! =))

http://forum.b-zone.ro/topic/197758-find-the-difference-b-zone-edition/ - Eu n-am reuşit să găsesc a treia diferenţă, am pus-o la nimereală. Voi o găsiţi?

Edited by i Sedativ Raskalov

Esti bine ma =)))))))))

Neața colegi..

Andreutz@ toată noaptea te-am visat :X

Am si făcut găuri in saltea :))

Ne auzim in GAME pwp :*

Si sa nu uitati ca mai e e ședința !!

Neata , asa ai ajuns OiL ? :))))))))))))) Andreutzzzza :X=)))))))))

Sedinta o avem Duminica ;)

Neața colegi..

Andreutz@ toată noaptea te-am visat :X

Am si făcut găuri in saltea :))

Ne auzim in GAME pwp :*

Si sa nu uitati ca mai e e ședința !!

Noroc . Sedinta e e maine :))

No fi azi sedinta dar maine e o zi grea. :)) Si war si sedinta.=]]

Nu e o zi foarte grea , maine la war mai mult o sa ne distram ;)))

Salutareee agenti , ce faceti ? Sa nu postati rapoartele dupa ora 22 si nici invoiri sa nu imi trimiteti dupa ora aia ca degeaba o faceti.

Dea... o sa ne distram la maxim ... mai ales cu NG.

Nu stiu de ce spuneti ca o sa ne distram cu ei..

Mie unul nu mi se par asa "slabi" cum spuneti voi..