Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Robo, Daca inca sunt in teste pot iesii fara FPunish? Nu fac fata.. Deja trebuia sa am 3 FW.. Plus ca mi-am pierdut multi prieteni. Multi m-au rugat sa le dau clear si nu am putut,multi m-au rugat sa ii bag putin si nu au putut etc.

Retrag! Ma simt bine aici in FBI si nu mai vreau sa ies.

Dupa sedinta pe care am avut-o in aceasta seara, si dupa antrenamentul organizat de mine si Mastertrap, a avut loc o sedinta cu liderii si subliderii de politie (PD/NG/FBI) in care au fost stabilite similitudinile ce trebuie sa existe intre departamente, ca si regulament.

Acestea sunt:

De astazi inainte, FBI, la fel ca celelalte departeamente, va da pentru complice w6, fara drept de predare.In cazul suspectilor cu wanted pentru rapire cop, exista doua posibilitati.Prima: Daca suspectul accepta sa dea /untie, primeste drept de predare.A doua: Daca suspectul refuza colaborarea cu politstii, acesta isi pierde dreptul la predare.De astazi inainte, pentru war in zone publice se va da w4, si NU w3 cum se dadea pana astazi.Pentru arma ilegala (Rffle si Shotgun) se da wanted 2, la fel cum vor face toate departamentele.In legatura cu statul lai Jail, exista o nou formula.In primul rand trebuie sa respectati ordinea: NG , PD , FBI.Intaietate la pazit Jail are National Guard.Daca nu este niciun membru NG la jail, acolo va sta un membru Police Department.Daca niciun membru NG sau PD nu este la jail, aveti posibilitatea ca voi (FBI) sa ramaneti acolo.Este important sa nu stati foarte multi acolo.Maxim 2.Restul vor fi pe teren.Statul AFK la Jail este strict INTERZIS, la fel ca si statul AFK in zone publice (fata LSPD, fata Primariei etc.).

Invatati si respectati aceste reguli.Orice abatere de la ele, se va sanctiona!