Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Ce update naspa s-a facut la dobanda... Deci eu, in momentul de fata, daca mai fac 50k nu mai primesc dobanda si averea o sa stea pe loc...

EDIT: Page owner, aveti dreptul sa postati.

Edited by AIM Katzuno

Bogdi , u Play on RPG 2

Noapte buna agentilor. Maina va comunic cum ramane cu raportul, in rest ce sa va zic numa' bine .
@,- Nu i-am dat ma voie dati report.

Noapte Buna , Chief

Saluuutareee !!

Ce mai faceti ?

Felicitari tuturor pt. rank up si bafta celor care nu mai sunt printre noi (cum suna asta). :)) Eh...ma rog.

Stiu ca n-am voie sa postez aici si poate iau si warn up si bla bla bl@, da' MEH, cui ii mai pasa? Macar unora vreau sa le urez ceva.

Bafta mai departe in tot ce v-ati propus, sa aveti grija de voi, va pWp! :* . Spor la robberi, la droage, la arresturi, la confiscat arme si ce mai faceti voi pe acolo... DM aiurea, injurii civili (Vasco) :)) . Succes in toate! Distrati-va, nu purtati ura si nu incercati sa bagati bete in roate, n-o sa va ajute deloc (oricat de bine v-ati simti sau oricat de mult credeti ca va ajuta). Nu uitati sa mai si radeti din cand in cand, cum stiu ca puteti, si sa fiti si seriosi cand e cazu' (nu stiu daca puteti :)) , cel putin unii). Mno, astea o fost, altele nu-s, bafta!

P.S.: Nu dati reply daca n-aveti nimic important sau sincer de zis, mai bine lasati mesaju' ignorat decat sa bagati tot felu' de urari false sau altele xD. saL.

Edited by Squiz it

Stiu ca n-am voie sa postez aici si poate iau si warn up si bla bla bl@, da' MEH, cui ii mai pasa? Macar unora vreau sa le urez ceva.

Bafta mai departe in tot ce v-ati propus, sa aveti grija de voi, va pWp! :* . Spor la robberi, la droage, la arresturi, la confiscat arme si ce mai faceti voi pe acolo... DM aiurea, injurii civili (Vasco) :)) . Succes in toate! Distrati-va, nu purtati ura si nu incercati sa bagati bete in roate, n-o sa va ajute deloc (oricat de bine v-ati simti sau oricat de mult credeti ca va ajuta). Nu uitati sa mai si radeti din cand in cand, cum stiu ca puteti, si sa fiti si seriosi cand e cazu' (nu stiu daca puteti :)) , cel putin unii). Mno, astea o fost, altele nu-s, bafta!

P.S.: Nu dati reply daca n-aveti nimic important sau sincer de zis, mai bine lasati mesaju' ignorat decat sa bagati tot felu' de urari false sau altele xD. saL.

chiar imi pare bine ca ai iesit , dc sa te mint ? :))

@@Squiz it,- treaba ta butule. bafta vezi ce faci, oricum de data asta ai fost un alt squiz nu ala pe care il stiam. ai fost on ieri , puteai sa iti faci invoiri sau sa imi dai macar un pm. ti s-a rupt...

Ai grija de tine byuletz, remeber Haze. :> :P si de asemenea remember ''N-ai tu treaba'' Teapa ce sa-ti zic nu ai apucat nici post la lider sa-mi faci =))))) . Hai bafta si vezi cum facem cu bataia aia cum ramane cu ea :-W pa squizi

Edited by Haze

@@Haze, de fapt, am fost on dimineata sa fac niste puncte dupa am fost plecat... uitasem ca-i duminica si ca avem sedinta, mi-am adus aminte pe strada cand veneam din oras. Oricum, amandoi stim ca trebuiau sa fie 2/3 :)) da' asta-i alta poveste si nu mai are niciun rost oricum. Daca va face sa va simtiti mai bine, e ok. Si neh, am fost mereu acelasi Squiz, intreaba-i pe restu'. Tu vezi doar la altii problema, nu si la tine.. e vorba de modu' de abordare, ma rog.

P.S. : N-am urmarit sa fac niciun post nimanui, pentru ca nu rezolvam absolut nimic. Daca stateam sa fac poze la fiecare tampenie pe care ai zis-o pe /r sau la fiecare chestie aiurea, bag mana in foc ca nu mai aveai nici lideru' :)) da' pentru ce ? E un joc, nu fac razboaie aiurea.

Edited by Squiz it

@@Squiz it, Sa sti totusi si cu asta inchei vorba aici ca nu e messenger sau skype, ca nu doar eu am zis ca de cand ai intrat te-ai considerat mai superior fata de ceilalti pentru ca aveam mai multa experienta bla bla. In fine ti-am zis ce am avut de zis daca imi porti pica e treaba ta =)) . Ai grija de tine squiz si sa-ti mai auduci aminte si de : '' La prima esti aut daca ma enervezi azi =)) " Hai vezi ce faci jumatate din mine se bucura ca ai plecat jumatate nu ca sa am un exces de sinceritate.

I don't Understand

Cel mai mult mi-a placut partea aceea pe care am subliniat-o cu rosu. :)) Pacat ca ai plecat asa... Si eu sunt "pe muchie de cutit".. deci stiu cum e.. =)). Ce sa-ti spun.. nu am avut ocazia sa te cunosc prea bine, dar pari un tip ok. Bafta in continuare & take care !

#N' seara, F.B.I. !!