Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

@, HaHaHa (production). Lucram la niste potiuni, "fierbeam cu baietii mei niste mylkyway". ;)

Dar Haze stie despre ce vorbeam... Dexter & Dee Dee, d-astea.. desene animate gen.

Vezi da ai avatarul aprins .

Cati kilowati consuma?

Nu stiu, dar face economie.

Am decis ca saptamana aceasta sa va invoiesc de la raportul de activitate, e vara si am zis sa va bucurati si voi calumea de aceste saptamani. Poate nu va puneti pe treaba saptamana viitaore ca o sa-l fac de 150 p .

@, da si tu erai pdist dala =))))) ma intalneam mereu cu tine la sfpd, mereu ziceam uitel si pe inactivu asta =))

In rest ce sa va zic, aveti grija ce faceti poate va prind ca va luati lumea-n cap ca fac urat raau.

Prietene, poti sa-l faci si de 300 puncte, eu chiar nu ma supar... Semintele acelasi gust are.

Am decis ca saptamana aceasta sa va invoiesc de la raportul de activitate, e vara si am zis sa va bucurati si voi calumea de aceste saptamani. Poate nu va puneti pe treaba saptamana viitaore ca o sa-l fac de 150 p .

@, da si tu erai pdist dala =))))) ma intalneam mereu cu tine la sfpd, mereu ziceam uitel si pe inactivu asta =))

In rest ce sa va zic, aveti grija ce faceti poate va prind ca va luati lumea-n cap ca fac urat raau.

Deci saptaman asta iar suntem invoiti la raport?

Ce mai fac baieti?

Intru si eu in joc dupa wanted :*

We Have War This Sunday :))

Warul de duminica e anulat, o sa-l tinem joi ora 20:00 . Cine nu vine are faction warn . Dar invoiri nu exista. z

Am decis sa inchid discutiile pentru a imi evidentia postul si pentru ca ati cam facum multe posturi aiurea =)) .

O sa puteti posta iar Comming soon.

Edited by Haze

Asa ciupercutza. Bine ca ai (re)deschis topic-ul. ;)) :P

@, A2ZFSrW.jpg ce ziceai tu. =))))

@, Ma si anunti sau ce ? Ce crezi si eu o sa-ti dau un av tot pentru + 1 , se poate si fw daca vrei neaaparat . Ma mai gandesc =)) Check sanctiuni. Daca vrei sa vezi pana unde tine rabdarea lui Haze. mai e un pic.

Neata agenti, ce faceti ? Bine sanatosi ? Aveti grija la posturi .

Edited by Haze

@, Nu am vazut, ce treaba ai tu, el nu mi-a dat mention ''uite haze eu sunt sebi sif ac post pt + 1'' . Nu esti tu in masura sa ma certi pe mine cu ceea ce fac si ce nu fac eu si mai ales la discutii intre membri. Daca vrei sa-ti inghiti cuvintele spune-mi.

Ce zici daca sunt si eu acum baiat rau si iti mai dau un av ca ai comentat la lider ? Iese de un fw ? Iese . Trezeste-te odata ca deja ti-o cauti si o gasesti de te trezesti civil. Asta e un topic serios ca mai inchid un ochi cand faceti o glumitza e altceva , dar nu faceti posturi total aiurea si nu imi dai mention '' Uite ce smk sunt eu ca am facut + 1 '' . E ultimul avertisment sebi si asta doar pentru ca stiu ca esti baiat bun. Dar deja ti-o arzi prost rau, la prima abatere de acest gen chiar iti promit ca te zbor afara.

@, This is not topic for +1 like this http://imgur.com/9xci7MY . Check sanctiuni .

Edited by Haze

@@F4L BogdiBmx, ooo, mersi ! De cand asteptam eu sa ajung la 69 reputation points. :X Next target: 666 reputation points (in 2020). :))

#Buna tuturor !

:)

Hello Guys , And Sorry Haze

Am Nab

Saracu' de el, e destept ca noaptea. :))