Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Salutare baieti, ce faceti? Eu acum am ajuns de la scoala si o sa ma apuc sa fac raportul .

Ne auzim in game. Bafta !

Salutari si bine v-am gasit. De azi suntem colegi.

Am si eu o intrebare, azi am vrut sa merg cu cineva din NG pe no-drept, iar el imi spune ca nu e voie cu masina personala, eu nu am fost informat de asta si nici nu am vazut vreo regula care sa prezica asta, pana la urma avem sau nu voie cu masina personala pe no-drept?

Salutari si bine v-am gasit. De azi suntem colegi.

Am si eu o intrebare, azi am vrut sa merg cu cineva din NG pe no-drept, iar el imi spune ca nu e voie cu masina personala, eu nu am fost informat de asta si nici nu am vazut vreo regula care sa prezica asta, pana la urma avem sau nu voie cu masina personala pe no-drept?

NAB ! Parca te stiu de undeva :-?

Ai voie sa mergi cu masina personala dupa no-drept ,dar sa intrebi pe /d Mdc .. , Si sa ai si SS cum i-ai zis la acel politist sa faca SS in caz ca ala nu are drept , sa nu risti sanctiuni

Bine ai venit nobule in Fbi :*

@, Ma stii din avispa, cand jucam lol daca iti aduci aminte "tehnica toti in boscheti" stii tu la ce ma refer. Mersi ca mi-ai spus, nu eram foarte sigur.