Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

@@Haze, Nu doar tu esti inactiv :)

Na eu trb sa corectez niste note si de saptamana viitoare incep si eu cu tezele la mate, english si info, apoi examen la programare :((

La restu succes la examene/teze si datii tare cu raportu!

Edited by rTn McMod5000

Neata FBI ! Ce faceti? Eu ma apuc sa fac raportul..cu toate ca am teza la franceza, dar nu-i bai.

Felicitari celor care au luat rank!

Neata all,ce faceti?

Eu acum m-am trezit,am teza la mate azi ma bag sa fac niste exerciti.

Succes la teza nab, ca sigur o sa ai nevoie :)) !

Daca va faceti un program puteti sa luati note bune la teze/examene/teste etc.. chiar daca va jucati, invatatul nu este o problema cu care te scutesti de toate activitatile, la noi in sat de exemplu cand a venit un Preot cu o propunere pentru cei din Viflaim, sa faca si sa filmeze pentru un concurs, ei au spus ca nu pot ca au de invatat, teze, teste, etc... Invatat de unde, ca nu se rup ei cu asta, daca ai un program pe care il stabilesti, 3 ore studiat, alte doua ore de stat, relaxat, mananci inainte de inveti, de la 17:00->20:00 inveti de nu stii de tine, iar de la 20:00-> poti sta in fata PC-ului...

Succes tuturor cu arresturile si no-dreptii, dar si mai multa bafta la scoala!

@, Degeaba, am luat 4 in teza la romana si ce? i-am scris 4 pagini dar ea zice ca nu e ce ii place, 2 exerciti din care 1 de 7 puncte si celalalt de 2, am facut ala de 7 pct pe jumate, au fost si note de 2-3 si nu a fost de 10, si ce ca ai invatat? Daca te straduiesti prea mult sa inveti dupa cand dai testu teza sau ce naiba dai, nu iti mai amintesti nimic..

Ałții la somn .. alții cu alte planuri ..

De exemplu, planul meu pentru iarna asta, e să fac sărbătorile cu zeko, să împodobim bradul amândoi și să îl fac mai femeie decât e :))

Hai sal. Aștept să downloadez un windows 7 enterprise x64 și nu-s seeders ...

Ałții la somn .. alții cu alte planuri ..

De exemplu, planul meu pentru iarna asta, e să fac sărbătorile cu zeko, să împodobim bradul amândoi și să îl fac mai femeie decât e :))

Hai sal. Aștept să downloadez un windows 7 enterprise x64 și nu-s seeders ...

Ba haos facem noi nsarbatorile da in coliba ta inghetam degeaba avem foc, ma gandeam sa ne luam un palat Dar stiu ca nu ne permitem si nu vreau sa ne creasca copii in coliba...

Ba haos facem noi nsarbatorile da in coliba ta inghetam degeaba avem foc, ma gandeam sa ne luam un palat Dar stiu ca nu ne permitem si nu vreau sa ne creasca copii in coliba...

Ba tu esti si prost .... cui ii semeni oare .. ca maicata e fata desteapta ... :X

Hai sal la toata lumea.