Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Si daca stiam ca iese, nu pariam 1 milion pe bilet ... ? Na ..

L4jqkBu.jpg

CfOJiKJ.jpg

WpTN0Nv.jpg

Bravo ma, inca-i bine...

Dar ho nene, ca nu-ti vine sa bagi pe un milion :-J si eu tot bagam inainte, dar m-am saturat sa dau 2 lei aiurea in fiecare zi, si m-am lasat de astea... primii bani castigati au fost 3 lei parca dintr-un leu la curse pe caini :)))

Edit: Bafta Luci.. :-H

Edited by Veres Ionut

Bravo ma, inca-i bine...

Dar ho nene, ca nu-ti vine sa bagi pe un milion :-J si eu tot bagam inainte, dar m-am saturat sa dau 2 lei aiurea in fiecare zi, si m-am lasat de astea... primii bani castigati au fost 3 lei parca dintr-un leu la curse pe caini :)))

Da e bine...si ieri am pierdut 1 bilet la 1 meci, pe AC Milan. :))

Asta e..

Fail marca HAOS :

Edited by HaoS I S4F I

Cam liniste pe aici.. Harta LV-LS 50/50 - In SF nu va sfatuiesc sa o incepeti, o sa revin cand gasesc harta cu 50/50 SF.

http://i.imgur.com/3mIPVfB.jpg

Am revenit cu harta full 150/150: http://i.imgur.com/l0GS41M.jpg

Edited by TB diezLLe

Salut tuturor!
Cei noi, ce nelamuriri aveti, apelati la colegii vostrii pe [/r] fara nicio ezitare. Daca noi nu suntem on sau nu sunteti siguri de raspuns, apelati si la chat-ul depratamentelor, [/d].

In rest, dragele mele agente, ce mai face voi? Cum o mai duce? Droage mai trage cand e star off?

Salut ce faceti? Welcome celor noi, ma duc si eu in game sa imi termin raportu si sa il postez, ne auzim acolosa, va pwp pa pa.

Mnoh vad ca cei noi aveti cam multe posturi, un mic sfat, folositi Bandicam sau fraps nu F8, va ajuta mai mult.

Un video este mai bun decat o poza, asa luati mai putine AV/FW, cu o dovada mai buna.

Ne vedem maine Fbi, bafta.

Edited by TB diezLLe

@, Craciun fericit, revelion fain !

Acum am ajuns si eu acasa, am fost in vizita la niste fosti colegi si sunt sanse sa merg si maine, o sa intru mai tarziu si in game! Ne auzim acolo, pana atunci distractie placuta !