Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

@, Mai fa SS in caz de orice eventualitate, inca nu e sigura treaba asta.

Vreau sa va urez bun venit celor noi, aveti grija ce faceti, sa aveti dovezi la tot.

Nu acordati wanted decat dupa minim 3 somati.

Verificati tot timpul /mdc si levelul jucatorului.

Acestea find spuse, va urez mult succes !

@, Salut ba but-ule, sunt RokY., daca nu ma stii dupa numele asta :D. Sper sa stai cat mai mult aici.

Din ce am inteles.. saptamana aceasta tot cu ss-uri postam raportul. O nelamurire am si eu... am vazut ca se pune acolo, si wanted-ul acordat, se ia ca si punct? :D

O seara buna. :*

Welcome catalin, si welcome la celor noi veniti! Ba-i ba-i ba-i, a dat restart la server si eram sa dau un arrest :(, imi inchipui eu ce se enerveaza aia care au dat rob cu 2 min mai repede inainte de restart. :))

@, Mai fa SS in caz de orice eventualitate, inca nu e sigura treaba asta.

Vreau sa va urez bun venit celor noi, aveti grija ce faceti, sa aveti dovezi la tot.

Nu acordati wanted decat dupa minim 3 somati.

Verificati tot timpul /mdc si levelul jucatorului.

Acestea find spuse, va urez mult succes !

Multumesc! Eu sunt unul dintre noii vostri colegi, sper sa ne intelegem bine! Avand in vedere ca e ora 3 dimineata, cred ca iau si eu o pauza de la wanted si ma bag la un film. Cum dupa mine e putin probabil sa mai posteze careva, va spun de pe acum, noapte buna F.B.I.!

PS: Bun film "The Judge"! Buna dimineata sau noapte buna, ma bag la somn!

Edited by Jonny Mick

What is wrong with me?! Nici acum nu dorm?! Gata, de data asta ma bag la somn! Trebuia sa inchida si astia serverul pe timpul noptii...poate asa dormeam si eu noaptea...
Noapte Buna F.B.I.!

Edited by Jonny Mick

@, vad ca v-a picat serverul. Pacat, iesea ceva frumos. Pacat.

Da Pitic, dar nu`i bai..e bine ca afara ploaie...mamaie zice ca e bine ca ploaie..se face pateul, otetul..creste porcul..stii ce zic!

Edited by Jonny Mick