Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

@, =)) Ma miram de ce ai spus mai sus, trebuie sa te uiti la filmare.

@@NUSUNTasK, level 1-4=5 [/ms] (eu le dau si mai multe [/ms] la unii ca na... level mic.

level 5+ =3 [/ms]

Si am vazut pe filmare, ca a folosit nos, daca tot vrei sa-i faci ''viata un calvar'' poti da PM unui Roads, sa ii ia carnetul.

@,@, Atata timp cat suspectul vede ca este somat nu e nevoie de 3. Mai dati si voi o fuga pe la regulament :)) New account pe forum, mai nou se ia suspend cand un admin se simte cu musca pe caciula..

EDIT: 26. Pentru a acorda wanted (Ex: Runner) suspectul trebuie să fie somat de minim 2 ori dacă acesta are level peste 4.

nu stiu unde ati vazut voi minim 3.

Edited by NDBasK

@, @,
Dragii mei, si eu stiu ca la level 5+ se dau 2 somatii min [/ms], nu 3, iar la cei de level 1-4 se dau minim 5 somatii. V-ati cam facut de cacao =))
EDIT:
@@NDBasK, nu stiu cine esti si nu cred ca aveai voie sa postezi aici dar iti dau dreptate!

Edited by Jonny Mick

@@NDBasK, Ba, le dai 2 somatii daca au infer/bullet sau alta masina mai rapida si tu esti cu panarama de cop car. Daca sunt cu o masina mai praf (premier, sultan, sandking... etc etc.) le poti da 3. Pana la urma eu asa fac, eu doar ti-am zis. Si nu am de ce sa ma fac de cacao.

@, Exact, asa fac si eu, le dau mai multe somatii, ''le dau o sansa'' sa se razgandeasca din a fugii. Uneori le mai dau si pe /m ca risca runner. Deci... fiecare procedeaza cum vrea.

E mai bine sa dai 3 somati.

Faceti la spam aici, de cand a venit pitic, 4-5 pagini aproape de nu sau facut deja..

Infine, eu am terminat raportu ma bag la house, vorbim mai tarziu bafta.

@@Piticul,
Da, pacat..ar fi iesit ceva frumos..dar nu`i bai, afara ploaie...dar mamaie zice ca e bine ca ploaie, se face pateul, creste porcul, se face otetul...
Ma bag si eu la somn, noapte buna F.B.I.!

Edited by Jonny Mick