Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Salut batrani agenti! Cum a fost pentru unii la simulare?

Am copiat cam tot de la colega din fata :)) profesorii nu aveau treaba, cand ieseau pe coridor toti ne intrebam cat e la 4 cat e la bla bla bla =) un 6.50-7 cred ca iau, mai mult nu am cum :))

Pai noi suntem 28 in clasa, si nu a vrut sa stam inghesuiti ca sa copiem, asa ca ne-a impartit in 2 clase, prima jumatate din catalog a mers intr-o clasa cu camere, iar noi, a 2-a parte, am ramas in clasa noastra unde nu sunt ;)) si sm avut supraveghetor boon

@, Eh, la simulari e usor, la examen nu poti copia, ti-o spun din propria experienta, eu le-am zis la parinti la examen la mate iau 3 si ceva si la romana 7 si ceva, si am luat 7.50 la romana, si 3.90 la mate si am intrat la mate info ca am pus ca ultimu nob mate info primu.. si eu voiam filo X_X

@,
Oricum, asta a fost o simulare, ceea ce inseamna ca are rol statistic. E doar ca sa stie scoala/profesorii de ce sunteti capabili. Cum voi ati copiat acum, cand se va da pe bune o sa-i surprindeti. Mai bine faceati acum de 2 si atunci de 7 decat invers. Tin minte ca si eu cand am fost clasa a 8-a s-au dat "teze nationale" si la simulare am luat 3 la matematica, in schimb, la teza am luat 7.

Bai Star chiar imi pare rau pentru tine...cand am venit aici nu te prea cunosteam,stiam ceva despre tine de cand am fost colegi in ToV dar in rest nimic..Multumesc ca mi-ai acordat sansa de a face parte din factiunea ta si sper sa ramai alaturi de noi si tu si ping. Daca nu vreti cum a-ti spus in game poate o sa ia cineva din factiune lider pentru ca sunt destui capabili sa preia functia.

Seara bună, ce faceţi? Vreau să vă urez multă baftă în facţiune, să aveţi grijă ce faceţi şi să ascultaţi de noul lider. O să mai trec pe aici cu câte un post dacă îmi daţi voie :)). Ne mai auzim, pwp. :*

@, Iti dam voie sefa meeea, te asteptam cu mare drag, cel putin eu! :* Succes in ceea ce iti propui sa faci si sper sa tinem legatura ca si pana acuma.

Pot spune ca mi-am facut o super buna parere despre tine dinainte sa intru in FBI. :D Daca mai tii minte cand aveam numele RokY. si eram in TTC, si stateam seara la casa pe VineWood? :))) Cand eram cu N.Gabi si parca si pingMANN, ne omoram pe acolo... ce frumos era. Cand spuneam eu ca atunci cand ies din TTC vreau neaparat inFBI? Uite ca asa a si fost :* Multumesc frumos de sansa acordata de a intra in FBI, chiar daca am luat x2 FW din prima saptamana :))) Pana m-am obisnuit si eu cu admosfera de departamente :D Imi pare tare rau ca ai iesit si... na, trecem peste! :P Tinem legatura si mai vorbim, te pup dulce sefa!! :*

@, bafta mosule !

Om bun, te cunosc de cand eram pe contul mare in fbi.

Stiu ca nu prea postez p'aici, dar mna..

Multa bafta iti doresc, toate bune. Ai fost un lider bun ;)

Bafta star. Succes in ceea ce iti propui, vreau sa iti multumesc inca odata pentru sansa care mi-ai acordat-o de a fi membru F.B.I, tu ai facut posibila o legatura de prietenie intr-un grup de oameni, chiar de uni-s mai nabi, aici suntem ca o familie. Impreuna radem, glumim, chiar m-am mirat, nu seamana deloc cu ceea ce se spune in regulament :)) ma asteptat sa fie toti roboti, la prima greseala/jignire, sa-ti dea PM sau ceva, am niste colegi minunati, pe care i-ai ales tu desigur. Hai gata cu momentu asta de sentimente :)) oricum vin dupa tine cand esti Runner, iti dau si fail la rob daca trebuie :*:)) Multumesc inca o data pentru tot, sanatate >:D<<'>

8gz78BX.jpg

@,

Bafta starj, imi pare rau ca ai pierdut functia, chiar imi placea sa fiu in factiune cu tine, te cunosc de ceva timp, te stiu de cand eram avispa, esti un baiat de nota 10+ si imi place ca ai reusit ce putini reusesc, mai exact sa nu lasi o functie sa te schimbe, pentru mine ramai un model demn de urmat, daca ai nevoie de ajutor oricand poti sa ma contactezi, iti urez toate cele bune, am discutat si in joc.

Am iesit, noapte buna sper sa se aleaga leader din factiune ca daca nu fac urat.

Poate se alege maineseara..cu toate ca suntem linistiti si fara leader pe chat vezi numai let's go cri cri cri =))