Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Neata F.B.I.! Acum m-am trezit si eu. Ne auzim prin joc daca e ceva.

N-ai fost in joc!!! :(

Aoleu ce-i pe server, oare sunt singura care am rabdare cu playeriii?? M-a fugarit unu intruna, de lvl 5. Si l-am tot lasat, si cand sa ma duc sa-l omor, se da jos "Ma predau" , da g la masina si dupa cand urc se da jos, il mai somez o data zice "hahahah" si dupa l-am omorat si culmea, tot pe mine ma injura. God...

Salutare, acum am terminat si eu cu treaba..nu am facut mare lucru la mate si nu imi este rusine sa recunosc ca sunt paleta ...chiar nu imi place :)) . Ne auzim mai tarziu in game ma bag putin la somn..spor la rapoarte

@,

Multumesc :* totusi eu cred ca e spre binele nostru pentru a face mai repede puncte accept si spre binele celor care au job lawyer pentru ca daca nu cunosti sau mna sunt atatia care vor accept si nu cunosc si suna la intamplare un rank 3 ar putea primi .. dar asa trebuie sa stai cel putin 2-3 zile on sa faci 15 pct

@@GmbH, Ok GmbH, am inteles :) Ai un +1 si de la mine, te rog sa nu mai ''comentezi'' in sectiunea de discutii a membrilor FBI. Multumesc de intelegere.

Ce faceti gagici? :* La cat de but si..retardat sunt :| Am uitat sa schimb contul pe RPG si am facut post unui memberu din LSPD de pe contul de fpsMANN :))))) Asa ceva.. rar mai vedeti. Sper sa nu fiu sanctionat de catre infernal ca.. ala sunt! :)

Ma bag si eu la teme, ne auzim. Chiar nu am timp de joc...

@, Nu sunt ba dur :)) Poate asa a sunat :) De aia am pus intre gilimele cuvantul [comentezi], dar inteleg ca a pus sa vedem si noi sugestie :), dar nu trebuie acuma sa creeze o conversatie:))) Parerea mea. ;)

Edited by Aynur

:))) de ce a luat ba Anna AV?

@, Nu sunt ba dur :)) Poate asa a sunat :) De aia am pus intre gilimele cuvantul [comentezi], dar inteleg ca a pus sa vedem si noi sugestie :), dar nu trebuie acuma sa creeze o conversatie:))) Parerea mea. ;)

Voi doi terminati cu posturile astea, vorbiti numai ce tine de FBI! Intrebarile astea de gen de ce a luat av se poate intreba si in joc, vam spus daca o tinem asa o sa ajungem ca ng sa ne inchida topicu , deci terminati.

Nici eu nu stiu de ce a luat :)) Poate ne spune chiar ea,nu? :))) @@Anna,

EDIT: @, ce posturi aiurea frate, nu eu am intrebat de av... si nu cred ca postez aici cam aiurea. Asta este doar parerea ta.

Edited by Aynur