Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

N-as putea Anna..cum sa-ti faca asa ceva.. Ba, mai am doua ore, mor aici, m-am saturat de scoala.. Anna, esti la facultate?

Da sefa. facultate facultate. Mai am putin si gata cu ea. :))

Ce esti asa dur ba? Daca posteaza si el pe aici scrie fpsMANN pe topic? :)) ce fac gagicile? :)) ce a zie ana de a luat AV?

Hmm, nu pot reda, am spus ceva ce nu detin. :))))

Vai ce vreme urata afara, de maine ninge aici la munte, in samp nu ninge. Raportu e gata, trebuie postat, avaaaaaaai.

Azi am o zi luuuungaaaaaaaaaaaa.

@, vai ma, la mine bate un vant X_X in rafale. Ma si sperii naiba. Si maine trebuie sa plec la Brasov :(( pe o asemenea vreme. Ba chiar vorba lu' Anna, cica la munte ninge...si mai nasol :42:

Edited by Mickyy

@, am avut o saptamana frumoasa cu soare si caldura, mergeam in tricou sau tricou si o bluza maxim pe afara, astazi am luat geaca de iarna iar :)) Vreme nasoala rau..

@@Anna, la ce facultate esti zana? Ce faci pe acolo si tu ? :))

Viitor manager, stiinte economice. :)))

Pacat, iesea ceva frumos daca puteam posta raportu' fictiv doar pe rpg.. :)))

La mine ninggeeeeeeeeeeeeeeeee, ningeeeeee si iar ningeeeeeeeee. #urasciarna!!

Salutare ce faceti?

Eu ma plictisesc, ma uit la dr.house .. ma mai uit la un episod si dupa ma bag si eu la somn.

Maine cica nu fac primele 3 ore.. o sa vad ce o sa fie X_X

Raportu cred ca l-am terminat, nu stiu sigur.. ne auzim in joc azi / maine noapte buna !

Noapte buna, ma bag si eu la somn. Nu mai stau sa postez acum raportul pentru ca imi este tareee somn.

Maine am simulare la biologie sper sa fac ceva. Looney de acum nu mai iau bullet dar iei tu dricu' ala de rank 1, conduci si eu trag si daca nu-i prindem este vina ta :))

Ce noroc am avut azi. Nu s-a tinut niciunul din cele 2 cursuri <):) Acum am ajuns si eu la pensiune dar cred ca ma bag la somn. Ne auzim mai tarziu prin joc.

Salutare ce faceti?

Mama ce bine e ca e weekend ma pun si eu la house, ne auzim mai tarziu, pwp

Aveti grija ce faceti, am postat si eu raportu.

Voua va merge rpg-ul? Ca mie nu`mi merge..si stiu ca a mai fost o faza in care unora le mergea, altora nu. Vreau sa stiu daca-i de la mine sau nu merge nimanui.

@,

Neata la toti!

Mie nu imi merge nici acum si au trecut vre-o 3 saptamani...

Merge doar daca intru pe google si scriu rpg.b-zone dar daca incerc direct de pe forum pe rpg zice ca este in constructie.

Astazi am putina treaba asa ca nu o sa fiu prea activ in game.

Neata gagici! :*

Ce faceti? CRED ca unii va intrebati de ce nu prea mai stau pe fpsMANN si nu sunt activ. :)) Pai sa spun asa, am un cont pe care doar muncesc :) am nevoie de bani si.. na, intelegeti voi. :P

Ne auzim, pwp! :*