Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Smith, WIPE, toti suferim!

Nu renunta asa usor.Liderul isi va da seama cine isi face treaba si cine nu, cine e activ si cine nu, cine merita si cine nu!

Nb all!

Buna dimineata!

#CristiANUS te rog posteaza la factiunea Taxi Cab Co. Aici este FBI!

Hey agenti, s.ar putea sa fie ultimul meu post aici. Ma gandesc sa ies. Robotiquis da.mi un semn cand intri in game. Te salut!

Neata FBI. La fel si la mine daca va fi semi-wipe si voi fi printre cei dati afara.

Bluer, pentru el e mai nasol ca e de 1 luna+ in FBI si a avut rapoarte constant bune sau foarte bune si sa-l dea afara doar pentru ca nu a fost prezent la sedinta aia..

Eu vreau sa inteleg situatia mai bine.

Felicitari! Mi-ati facut seara naspa si ati distrus sedinta.Felicitari ca din toti membrii, doar 9 au fost in stare sa participe la ea.Sedinta a fost amanata pentru Duminica la ora 21:00.Va anunt de pe acum...urmeaza wipe ;)...de proportii.

Nu a fost o sedinta fulger.A fost anuntata.

Buna dimineata.

Bafta FBI! Ne mai vedem Robotiquis. Sunt la 0merta in Cuneo Family. Adio! Macar Bafta puteai sa zici. Nu sa imi dai asa /uninvite. Te credeam mai prieten :-J Edited by SmitHson

imi cer scz ca nam intrat dar mi sa stricat hard disk-ul ,si acum nu sunt acasa as dori sa intreb daca si eu am fost scos din fbi....ast un rasp va rog mult ....cand o sa imi fac hard-diskul o sa incer sa fiu 24/24

P.S imi cer scz daca nu mai sunt membru fbi si am postat gresit

Buna dimineata ,

Eu nu inteleg o chestie: de ce toti va vaitati ca v-a dat afara, unii dintre noi am gresit, normal este sa suferim cu totii (suntem un colectiv) , Robotiquis nu a mentionat niciodata ca nu ne putem intoarce, deci daca unii dintre voi ati luat ca pe o nedreptate actiunea lui Robo, va inselati .

Ma voi nu intelegeti TOTI suntem dati AFARA a dat WIPE din cauza voastra ca nu va faceti treaba bine TOTI AM FOST DATI AFARA, si eu am fost la sedinta de ieri si sunt dat afara TOTI SUNTEM. Edited by BiSDarkSweeT

Eu nu pot sa cred ca unii dintre voi va comportati asa.

smitH-tu ce ai sa-mi reporsezi asa tare fiindca eu am sa-mi reprosez ceva.Imi reprosez faptul ca te-am primit inapoi.Dar vad ca unii din voi renunta la 'prietenie' daca nu ii spus 'bafta' inainte de a iesi din FBI.Voi probabil ca nu intelegeti acest termen.Am observat ca in ultimul timp multi renunta la multe momente frumoase fiindca nu ii dau accept, altul ca nu il salut inainte de a-i da wipe altul ca nu am facut nu stiu ce...E un moment bun...acum vad cine e cu mine si cine nu...cei care va considerati prieteni cu mine o faceti doar cat sunteti in FBI sau inainte de a intra? Probabil ca da...

Andres_Paquito-nici nu ma gandeam ca cititi mai degraba topicul Sedinte FBI decat cel de Discutii...in orice caz...ati rupt cu prezenta si la sedinta anuntata in Topicul Sedinte.

Cine isi doreste sa intre in FBI, va aplica din nou.

Neata FBI. La fel si la mine daca va fi semi-wipe si voi fi printre cei dati afara.

Bluer, pentru el e mai nasol ca e de 1 luna+ in FBI si a avut rapoarte constant bune sau foarte bune si sa-l dea afara doar pentru ca nu a fost prezent la sedinta aia..

Eu vreau sa inteleg situatia mai bine.

Si daca e de o luna ce?? FITI MAI OPTIMISTI!

Oricum, e sigur ca va ia inapoi pe cei care merita...

Nush, nu pot sa va cred :))

De ce renuntati asa? :))

In fine, bafta...