Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

@Anna, tu te chinui cu 3000? Fa-mi si mie 1000 :))). As fi vrut eu o cafea, dar tocmai ce imi facui una.. Ce lucrezi zana?

Buna dimineata tuturor ! Ce faceti nabs? E aproape vacanta in sfarsit..

Receptioneraaa, la o mica pensiune. Eu am vacanta 2 saptamani, dupa 2 sapt iar facultate si apoi 3 saptamani "practica" :)))

@@Anna, eu ti-am zis ca trebuia dezinstalat, nu sters. Probabil de aia nu merge. Incearca sa folosesti un program numit CCleaner, care sterge registrele si cam tot ce e aiurea pe acolo, poate dupa o sa mearga. Sau incearca sa-l instalezi in alta partitie. Instalezi jocul, bagi crack`ul, dupa instalezi samp.

Buna dimineata F.B.I.!

Eu mai aveam putin si luam un ciocan, noroc cu Piticul, ca si-a pierdut si strofocat nervii sa ma ajute pe mine! Si acum e bine! :D Functioneste!!! Saru'mana, mare e puterea Domnului. :)))

Noapte buna,

De astazi inainte o sa intru mai putin in game chiar o sa fac o inactivitate saptamana viitoare deoarece am treaba acum cu Pastele..

Spor la rapoarte!!

Salutare ce faceti? Eu acum am ajuns acasa, gata cu scoala 2 saptamanil.. adica no saptamana vitoare merg 2 zile cat trebuie sa joc footbal cu clasa dupa pauza =))

Spor la puncte, ne auzim in game.

Mno dara ce faceti? Am terminat si COD MW3 :| mama ce misto a fost, as mai juca si altele de nu duce rabla asta de pc..

NE auzim in game mai tarziu, spor la treaba

Salut dragii mei. Seara buna. Sa stiti ca va iubesc enorm si sper ca nu v-am stresat/enervat cant timp am fost alaturi. A venit momentul sa ies si eu din FBI.. Va urez mult mult succes si sanatate mai departe. Aveti grija de voi, aveti grija la post-hunteri si sa il ascultati pe LOONEY si pe DUCKY.

Sper sa ne mai intalnim si sa ne intelegem la fel de bine. Check DEMISII sa vedeti motivul..etc.

@, :O :O

Fratele meu, la inceput nu te cunosteam / nu ma cunosteai, de cand faza cu TW am devenit foarte buni prieteni.

Imi place ca m-ai respectat si eu la fel, vad ca-ti place ".bite. seful meu" si o spui din placere din cate vad, ma bucura asta, desi eu nu ti-am cerut.

Tinem legatura, ai nevoie de ceva vii la mine si stii ca te ajut. :*

PwP si bafta !

@, Fratiorul meuuuuu!!! <3 :* Te pup, te respect in continuare si tinem legatura!!! Si da, asta cu ''.Bite. seful meu'' o spun din placere, respect si prietenie! :) La fel si pe restul, va respect foarte mult, puteti face o vizita descrierii mele din aplicatie sau pe pagina mea de forum, si veti vedea acolo ca imi place sa respect pe cine ma respecta! Voi mi-ati dovedit respect, iar eu tot respect v-am daruit. Bite.. ce sa zic, succes mai departe fratica!! :*

@, Bafta mai departe, poate nu ma ai la suflet idk and idc dar daca tu crezi ca iti e mai bine, mult succes ! Ne auzim in game daca e..

Bai, vad ca UNII nu prea vreti sa ies sau...?:)) Am retras si nu scapati de mine!! :* Era sa fac cea mai proasta alegere.

P.S: Demisia nu a fost pentru +1, sa nu imi mai aud vorbe! ;)

O seara cat mai buna dragii mei! :*

@, Bafta mai departe. Nu prea am vorbit noi asa mult dar din cate am vazut esti de treaba. Mult succes in continuare, ai grija de tine !

Edit: Nu mai conteaza :))

Edited by Cypher