Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Mai trec si eu pe aici...daca stiam ca nu merg la scoala toata saptamana nu mai faceam inactivitate dar asta este. Am vazut ca si rapoartele sunt optionale. Eu va zic Paste fericit de pe acum deoarece vreau sa fiu primul.

@, Nu stiu care e ala legal sau ala ilegal ca sunt la fel si decat sa ma complic cu ele e mai bine asa =))

Salut, îmi cer scuze că vă deranjez. Dar această prounere este importantă pentru toți membrii facțiunilor, probabil că v-ați săturat de "Da-mi 100k să nu-ți fac post", venite de la post hunteri, cei care fac poze si se îmbogațesc de pe urma noastră, a celor care greșim, un lucru firesc. Susține propunerea de a scăpa de aceste persoane care strică plăcerea jocului, care joacă doar pentru F8, respectiv F12. Acordă un +1 sau un rate, pentru a vedea adminii că suntem mulți care ne-am săturat de acest lucru: http://forum.b-zone.ro/topic/266865-propunere-post-hunteri/. Îmi cer scuze încă o dată pentru că v-am deranjat și am facut un "+1" în acest topic, nu dati report, vă rog.

• Nick: Looney
  • Rank: Lider.
  • Data sanctionarii: 07/03/2015
  • Membrul sanctionat: drunker
  • Sanctiunea primita: Demitere 60/60 FP
  • Motivul sanctionarii: Abuz de functie
  • Dovezi (doar daca e cazul): -
  • Alte precizari: -

Mama umpic am absentat si uite ce se intampla :)) de la mine +1

Edited by AsSasiNn ZEW

@, nu stiu ce sa zic. Daca propunerea ta se accepta, cum ai gresit vei fi sanctionat. In momentul de fata, cu santajul mai ai sansa sa scapi de sanctiune, deci, eu unul, il vad ca pe un ajutor adus tie, membrului unei factiuni. Daca tu vrei sa fii sanctionat, nu platesti si gata, rezultatul e cam acelasi...sau crezi tu ca daca se scoate santajul nu vor mai fi post-hunteri? :)) Iti spun eu, vor fi. Joc samp pe b-zone din 2010, pe atunci santajul nu era permis dar post-hunterii tot erau prezenti. Poate n-ai auzit de PadVlad =))
@ Parerea mea.

PS: Ma bag si eu la somn, noapte buna F.B.I.!

Salut, agenti[ba ce spam aveti sa moara tata :)))]

Daca stati cu teama ca pe timp de zi, cand este lumina, nu se vad luminile girofarului si puteti fi sanctionati, dati un +1 si un 5stars aici, iar mai mult, poate vreti ca voi, astia federali, sa circulati cu orice masina pe contrasens. Tot acilisa. Scapam de sanctiuni: http://forum.b-zone.ro/topic/266904-propunere-girofaruri/

Pfoai, de 3-4 zile, cu Tiki astea, n-am mai fost deloc pe wanted...sper ca de maine sa revin la treaba. Ma bag si eu la somn, noapte buna F.B.I.!
@@Anna, spor la lucru :) Pup fetita :*

Pfoai, de 3-4 zile, cu Tiki astea, n-am mai fost deloc pe wanted...sper ca de maine sa revin la treaba. Ma bag si eu la somn, noapte buna F.B.I.!

@@Anna, spor la lucru :) Pup fetita :*

Oh, dar multumesc Monsieur Micky! Fetita sade bine, ii dau caldura cu radiatorul! :)))Hmm, wanted nu e, dar am Barracka Obama (de la NG) numa buna de curse prin hq. :)))

Si se mai duce o ziii, mai am 3 ore pana plec acasa. :(

Pup baietii! Si somn usor celor care dormiti sau veti dormi.

Buna dimineata lume! Astazi e joi, ceea ce inseamna ca apare un episod din Arrow...defapt glumesc, mai e putin pana duminica si hop, a venit si Pastele. Acum intru si eu in game.

@, Hai că te-am învăţat bine.

Pai nu? Ce crezi ți-am zis ca nu te fac de rușine..

În rest ce faceri? Acum am ajuns acasă ma apuc de treaba mama e la servici și trebe sa fac curat..

Salutare colegi. Am facut astazi o propunere benefica tuturor membrilor departamentelor. Ma gandesc ca sunteti de acord cu ce am cam scris pe acolo. Daca da sustineti cu un + , poate Kelton o va accepta. Va fi mai bine pentru toti, zic eu. Propunerea o gasiti aici . Sper ca nu v-am deranjat. Salut :)

Antrnamentul si sedinta nu se tin, no? :D

@, sincer nu stiu nimic dar dupa parerea mea, ar trebui sa nu se mai tina..totusi, e Pastele, ne facem si noi planuri.
@@S4F Luna, zi-ne, se tine antrenament / sedinta sau nu?! Oricum nu vine nimeni, toti or sa faca cereri de invoire, asa ca mai bine le anulam saptamana asta, parerea mea.

Mie mi s-ar parea normal sa nu se tina.. Nu cred ca luneta este asa no-lifer, eu vreau sa mananc cozonac si oua !!!

NU VIN LA NICIO SEDINTA si ANTRENAMENT ( sorry, foame :D )

Noapte buna !