Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

@, conturi multiple, ca tot m-ai intrebat de ce nu mai is helper.

Detinere conturi multiple cu aceasta regula nescrisa.

Deci poti fi sanctionat pe serverul asta pentru reguli nescrise mai nou.. Mna, ce pot spune.

Frumos

@, Pai d`aia nu prea ai voie sa ai cont-uri multiple ca atunci nu poti acorda toata atentia cont-ului de helper, asa a fost si pe vremea mea, doar ca eu nu aveam mai multe cont-uri.. adica aveam dar nu jucam numa pe asta..

In rest ce faceti?

Faza e ca nu scrie nicaieri.. Am citit regulamentul helperilor de l-am invatat pe derost

Mare activitate aici :)) ba eu cred ca mai stau putin pe forum si apoi plec pe afara ca ma plictisesc tare rau in game ..

La multi ani celor care poarta numele de Gheorghe/Gheorghita!

@, Bine tu? Eu acum ma duc sa fac putina curatenie, pe la 2 m-am trezit cam asa =)) am fost la majorat mama ce ma doare capu..

Ne auzim in game spor

@@S4F Luna,

Eu zic sa-mi dai rank 5 sa pot da namecover la rank 1-2-3-4. Si ai grije cu post-urile de genul ca poate iti dau fw si iti inchid si topicul.

Baaaa...mare plictiseala am inceput sa invat pentru categoria C desi nu am decat 18 ani =)) dar din plictiseala merge..

@@Rekill, Eu abia astept sa fac 18 ani sa pot da pentru permis, dar intr-un fel nu vreau ca dupa termin liceu poate merg la facultate nu stiu sigur, dar dupa urmeaza partea grea din viata, job etc..

Si cand te-ai trezit erai printesa, zekoboss?

Si cand ma gandesc ca o sa dau si eu de carnet abea la anu' nici nu mi se mai scoala, smr

Neata, mai postez si eu p'aici :D

Ce frumoasa-i viata $! Ce bine-1 in pat :X

Ne auzim, pwp

Edited by rTn MaDoXxX

@, Da intr-un fel sau altul, dar mi se pare o prostie sa mai pierd 4 ani din viata.. o sa vad mai am pana atunci.

In rest ce faceti? Eu mi-am instalat photoshopu acum o sa ma pun sa imi fac ceva poze, sau macar sa incerc :D

Ne auzim mai tarziu in game papa

Ba dacă ai cap și știi sa te descurci,nu te ajuta la nimic facultatea...După părerea mea facultatea este necesară medicilor,inginerilor,economiști... Și chiar dacă ai facultate și nu te duce capul....

@, Pe mine ma tenteaza armata, am vrut sa ma transfer din a 9-a dar nu am mai putut iar cand am terminat a 8-a nu a mai venit nimeni de la armata sa ii dau fisele alea..

@, Pe mine ma tenteaza armata, am vrut sa ma transfer din a 9-a dar nu am mai putut iar cand am terminat a 8-a nu a mai venit nimeni de la armata sa ii dau fisele alea..

Si eu am vrut armata, dar dupa ce termini trebuie sa faci nu stiu ce contract cu ei.. Admiterea se da la fizica, mate si altele.. M-am lipsit, pe langa faptul ca e o strictete..

De cand nu am mai postat aici. Salutare!

Mai rank2 si 3, sa nu uitati de raportul namecover, ca luati fw daca nu il faceti.

Bagati spam aici.