Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

@@S4F Luna, Servus la looney , vreau sa iti zic si eu bafta in ce iti propui pe viitor . Felicitari assasin , sper sa nu pierzi functia ca alti dupa 2-3 saptamani . Moc tu esti un nab mare ! pwp . SPER SA NU DATI REPORT . REMEBER COTO SPECIAL AGENT IN CHARGER !

Să vă zic șă yo 2 vorbe?Hai să vă zic,cu toate ca nu vă pasă si nu veți citi.

Băăăăăăăăăăăăă,vă iubesc in ultimul hal pe toti bă,absolut pe toți!!!Nu am crezut ca mă pot distra atat de frumos pe un joc,și nu am crezut că voi ajunge să fac ce am făcut...(aviz amatorilor care îs curioși http://imgur.com/a/sbfXk )

Sunteți cei mai tari si așa veți rămâne!!!

Țin să-i mulțumesc lui Starj2eeek,pentru că tu mi-ai dat 2 șanse să intru in această facțiune [sunt sigur că nu regreți acum :)))] dar nu numai. pwp :*

Țin să-i mulțumesc lui Looney ca a fost cel mai bun prieten al meu de pe sa-mp,cel mai bun lider in viată,cel mai gay dintre toti,cel care m-a sprijinit in toate! pwp iubirea meaaaaaaaaaaaaaa :*

Țin să-i mulțumesc lui Ducky pentru toate câte a făcut in seara asta,chiar m-am distrat de miștourile si alte căcaturi pe care le-ai facut,tie nu iti dau pwpic dar iti dau mu3 :P

Acum nu stau să enumăr toti 40 de membri ca n-am atatea cuvinte in gură de zis.

Mulțumesc tuturor,dar absolut tuturor pentru tot,chiar am avut parte de o experiență frumoasă aici în FBI. pwpici la toti nabii si gayutii :*:* :*:* X: X:X <3<3<3<3

Îmi va fi teribil de dor de voi,păcat ca acesta este doar un joc și nu ne cunoaștem și în realitate...

Asasine asasineeeeeeeeeeeeeeeeeeee,dar-ar purecii in tineeeeeeeeeeeeee,ba nab,ai grija cu funcția pe care ai primit-o,fii mai activ ca dacă nu...te castrez!

Cam atat,P.S.: Ne vom revedea!

Mulțumesc pentru tot nab sper ca ne mai auzim pe skype te pwp . mulțumesc pentru tot ajutorul acordat iar tu luna la fel ești nab si mulțumesc pentru ca ai avut încredere in mine.

Ce faceti? Acum am ajuns si eu acasa, moc gov-ul ala nu isi prea avea rostu.. ce are ca nu ai luat lider? te stresezi atat, eu ma bucur ca n-am luat chir daca mi-as fi dorit. Oricum, puteai sa astepti si poate luai data vitoare.. atata stres vai vai vai

In rest ce mai faceti?

@,

Ba nu stiu cum sa iti spun dar esti mare nab...si eu am fost retras cateva luni dar am facut-o in liniste, adica demisie la revedere prieteni si atat..dar na fiecare are anumite gesturi. Ne-am distrat impreuna si a fost frumos, iti urez si tie bafta si poate ne mai auzim.

Mersi de urari baietii, toti prietenii mei care s-au lasat mi-au spus ca este un mare pas si ca te eliberezi de o grija. Vreau sa vad cu ochii mei ca este adevarat. Sincer va doresc acelasi lucru, e mai frumoasa viata decat un joc. O sa mai intru din cand in cand sa fac dm pe voi.

Bafta gayuleeeee felicitari pentru ce ai facut aici, acu macar ai timp de putin wank te pupa fratele catalin.... :*

@, Mocule ti-au dat astia interdicite pe b-zone in PD / FBI / NG pe viata ! pwp

Ai fost in factiune? :-?:))

Mai multe detalii Duminica la Sedinta saptamanala ! Rog cat mai putine invoiri.

Felicitari nobule :* succes in noua functie si sper sa nu ti se urce la cap :*

Sa îmi dea,aproape ca îmi pasă, am renunțat la acest joc!!! Ma voi întoarce doar puțin pentru partea a 2 a,nimic mai mult:))

Respect total baaa =)) pacat 30 de zile nu mai injur pe nimeni pe sms :(

No report please :*

@, Bafta nab mai departe, nu trebuia sa iti faci o ''iesire'' asa mare, dar ai spus ce ai avut pe suflet..putini mai fac asta pe server..eh, asta e, altele nu-s..multumesc pentru tot ajutorul acordat..nu credeam ca o sa intalnesc pe cineva pe care-l cunosc aici, deci a fost incredibil cum ne-am reintalnit:))..

Tinem legaturaaa!! P.S. Daca ai nevoie de vreun cont, dai doar un sms :D

@@AsSasiNn ZEW, GG pentru lider, lasa CS:GO-ul, ca din cate am inteles joci, si activ pe samp:))

P.S. Mersi Luna pentru sansa acordata, sanatate!

Edited by South Padr3

@, Mda, am aflat asta de la cineva din uS, ceva mai recent..imi pare rau ca te-am confundat, credeam ca esti cineva din TTC, nu dau nume..acel cineva era sa ma faca de 10 euro, spunand ca el este Zeek, liderul clanului meu...inca odata, imi pare rau, si sper ca nu te-ai suparat...

@@South Padr3, E ok stai linistit, stiu cine ti-a spus. Nu am nimic cu asta :)

In rest ce faceti? Eu ma pun in pat, maine am teza la bio, ne auzim cand ajung acasa, noapte buna !

Neata, eu plec la scoala..mai ai saptamana viitoare si apoi intru in practica doua saptamani.

Spor la rapoarte si vedeti ca s-a adaugat regula 42 in care nu ai voie sa dai wanted in clan zones asa ca fiti atenti.

Bafta la raport si scoala!