Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Neata ce faceti? Acum m-am trezit si eu am mancat macaroane, mama ce pofta imi era, o sa intru si in game, ne auzim acolo.

Acum ma doare burta =))

Hai papa

Neata baietii,acum m'am trezit si eu ,beau cafeluta si o tai la gratar ca in Cta e super frumos afara . Tre sa am grija sa filez micu',cand sare de pe gratar sa fiu la locul potrivit cu gura deschisa sa il prind :))

@@Rekill, degeaba au schimbat versiunea, vezi pe cate uni pe turf dau de zici ca au minigun, si pe skinurile din gsb merg modurile pe care le am, pe astea din fbi nu stiu dc nu merg

Edited by Dovahkiin

@@Dovahkiin,

Stai ma linistit ca imi iau de rank 5 luna viitoare si atunci iti dau 3/3 fw si te dau si afara =)) iti arat eu cine e mai smecher.

Hai ca ma duc sa-mi spal masina ca maine ma duc la scoala.

@@Rekill, Ce masina ai boss? ia pune o poza aici. Ca dupa iti arat si eu masina mea, si vedem care-i mai smechera.

In rest ce faceti? Eu m-am uitat la American Sniper, ma face sa imi doresc sa merg la colegiul militar, dar sunt praf la matematica..

Salutare ce faceti? Eu am fost azi la scoala degeaba, am avut inspectie prima si a 3-a ora, in rest am stat si am iesit la 11.. am pierd vremea prin oras pana la 12:45 acum am ajuns acasa, o sa intru in game. Welcome celor noi, aveti grija ce faceti sa aveti dovezi la tot. Bafta, ne auzim in game #zEk0 va pupa

Salutare ce faceti? Am ajuns si eu acasa, am luat azi un 9 la mate, primu dupa 4 ani parca, am inceput sa fac si curat fara sa imi spuna mama.. ce se intampla oare cu mine? =))

Ne auzim in game, papa