Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

@,

Felicitari uai Buntz_Love =)) parca erai medic =))

Ba astazi cred ca ma duc la ziua tatalui prietenei mele :|
Mai am cate ceva de rezolvat, pana pe 12 cand am inactivitate termin, succes la rapoarte.

@@Rekill, Mersi baa dap buntzi buntzii

Spor la ce ai de facut.

Eu fac cu un coleg un proiect la mate.. ca daca nu imi iau 2 :)) si nu simt nevoia..

Ne auzim in game.

@, Tu ma? Sub-Lider? Cu fata asta? =))

Ce naiba ba, felicitari pentru functia dobandita, pe langa ca esti 3 sferturi caterinca, 1 sfert de treaba, ajutator, respectuos si un bun prieten esti si serios. Chiar meritai aceasta functie. Felicitari si sa o stapanesti cat de bine poti tu pentru ca tu chiar meriti. Felicitari.

Salut F.B.I, din pacate azi nu prea am intrat.. imi caut imbracaminte/incaltaminte pentru banchet.

Diseara am wars.

Maine la fel.

Ne auzim noi.

Lav iu

@, Rey am si eu o intrebare, membri departamentelor rank 5+ au voie cu orice job legal sau nu ? te-am intrebat si in game, dar nu cred ca ai vazut, ai fost ocupat cu licitatile..

Eu am iesit baieti, noapte buna, aveti grija ce faceti si spor la puncte.

@@S4F Luna, Ai incurcat`o acum :))

@,

Da ba eu acum m-am trezit..stau putin si ma bag iar ca maine am treaba :) mai castigati si voi turf-uri pe acolo :)) ultima data cand am fost eu in gsb rank 4 am luat ls ;)

Restul ce faceti ba?Fericiti ca maine e weekend :)) .

Report free repede! :*

ma mai stiu agentii ba :X. Merge bai, am scos medie smechera si am cam terminat-o cu PC, mi-am facut o viata reala mai buna =)) va recomand, sincer toti cei care m-au sfatuit sa ma las au avut dreptate. Ma plictiseam mereu in casa asa ca intram pe samp la o katerinca cu baietii si asa nu ieseam din casa. Acum n-am pe ce sa mai fac o katerinca deci ies naibi si eu mai mult din casa =)).

Tosti ce iti mai face masina =)))?

Edited by S4F Luna

@, @Assasine asta cere rank asa pe fata in public, sti ce e de facut!

@@Rekill, imediat chem brigada si va iau hq pe sus asa ca usor =))

Lunaticuleeeeee de aștept la hq cu bajetii mei aia grei Edited by MaxDefecTed21 VIP