Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Rekill, on 13 Jun 2015 - 04:07 AM, said: @S4F Luna, Tu vezi ma ca in fbi numai rank 3+ mai e putin si vezi 2 rank 6 6 rank 5 10 rank 4 si 12 rank 3 sti tu ''ca la noi la nimeni'' Ce vrei sa zici cu asta?

nici eu nu prea am inteles =))) rekillu tradu-ne =))

@@Rekill, chiar asi vrea un desem sa te vad :P:)).

Ce cea mai sm3chera ba? ca ati ocupat toate locurile :))? sunt multe cu locurile ocupate :P tre sa va remarcati prin ceva ce doar FBI o sa aiba.

@@Rekill, chiar asi vrea un desem sa te vad :P:)).

Ce cea mai sm3chera ba? ca ati ocupat toate locurile :))? sunt multe cu locurile ocupate :P tre sa va remarcati prin ceva ce doar FBI o sa aiba.

Hmm cam greu dar am niște idei ... Îi zic lui rey să îți dea suspend kick ban ... Noapte buna

@, ms ma.. ma torni asa pe fata :(.. stai numai sa ma vada rey cat am postat pe la voi pe aici ca ini da suspend permanent si imi baneaza si contu ingame =))

rey daca vezi mesaju ti pwp :*

Salutare ce faceti? Eu ma pun in pat, dimineata la 6 ma trezesc, merg la strand, si revin seara, antrenamentul de maine nu o sa se tina, deci distractie placuta.

Spor la puncte, ne auzim maine seara.

@, pwp la tu cum sa nu :*

@, BAAAAAAAA tu ai luat sublider si nu imi zici si mie baaa??? GG ma smr de nu meritai te dedici factiunii gg * :*: :*sa ii iei lideru lu assasin :*:* :*:* :*:

@@S4F Luna,

Ba ia hai gata ca deja faci mai multe posturi pe zi decat mine si nu-mi place.

Faza e ca noi suntem unici ....FBI este numai una ba numai una..intelegi? Cand o sa iau si rank 5 iti dau o poza cu mine, pana atunci asteapta. =))

@@S4F Luna,

Wai dupa ce ca nu esti membru F.B.I iti mai permiti sa mai si incepi prima pagina, pentru asta o sa folosesc pentru prima si ultima data butonul report ca sa te inveti minte.

Lasa ca si asa i-am zis ca nu ii sta bine in director si mi-a zis ca nici mie nu imi sta bine in rank mai mare de 4.

@@S4F Luna, Am crezut ca ai observat.

Ce faceti? Acum am ajuns si eu acasa, mama ce m-am ars pe spate a fost super azi, o sa mai merg saptamanile astea cred.

Ma uit ce am de facut pe aici, si dupa intru si eu in game, ne auzim acolo.

@@Rekill, =)) , "bufnita" =))

Neata F.B.I

Bine v-am gasit.

Inca o saptamana de raport s-a dus...

Rank 4+, cand postati si voi evidentade raport de pe 01.06.2015->08.06.2015?

Baietii, saptamana asta se va duce repede, pentru mine unul, deoarece pe 22 si 24 am capacitatea....

Ne auzim in gheim