Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

@z E k 0 Cand mai ti ma si tu un antrenament ? Ca de 2 sapt tot vreau sa vin la voi la antre (daca ma primesti bineinteles) si se nu tine :)))

E misto la waruri,mai putin partea cu avispa ca sunt multi codati pe care nu ii verifica nici naiba . In rest voi ce mai faceti ?

@@Rekill, Si a venit si momentul asta..... si tu rank 5..., ai si tu /fvr .. Felicitari mai iubitel, sa-l stapanesti sanatos. PT asta, bem.

Salut F.B.I

Welcome pufulet si cocosal, grija la post hunteri, ****e**** peste tot posthunterii.

Faceti dovada la orice iar seara stati pe no drept =))

BA sa moara bibi, eram aseara cu truck si au dat unii rob, m-am dus cu truck in ei, i-am busit pana i-am rostogolit si le-am dat fail.

Tot asa, eram in lv cu hpv si mergeam si eu ca omu' si ma trezesc cu rota de la roberi pe mine tot asa si aia, s-au rostogolit si bubuira =))

Ce bulan am

@,

Multumesc ba...intradevar este mult mai diferit decat rank 4..rank 4 am mai avut si in vtb, gsb, ttc. Chiar imi doream rank 5 intr-o factiune si uite ca pana la urma am reusit.

Congrats Rekill pt rank. Daca vrei facem si aici spam cu "gg" ca n-ar fi prima oara cand mi se inchide topicul de discutii :))

Ba ia gata, ce e cu atata scandal aici Cluj, Tulcea, Bucuresti veniti la Tg-Jiu si gata rezolvam.

Acum am venit de la munca sunt rupt..+ca maine este ziua mea.

Succes la rapoarte cine nu le-a terminat inca, merg sa fac o baie si dupa somn.

@@Rekill, La multi ani de pe acum.

Maine astept transfer, asa cadou de ziua ta.

Distractie placuta, profita la maxim de ea.

In rest ce faceti? Eu fac skill la trucker, adica acum m-am plictisit mai am putin si fac skill 2 dar nu mai am chef o sa fac maine.

@@Rekill, Primu care zice: La multi an, tugutugu data tugutugu data, sanatate, tugudata, sanatate. (), Sa fii sanatos, iubit si sa ai parte numai de impliniri si ce vrei tu. Multa sanatate.

Neata F.B.I, bine v-am gasit pe Santiago Derbedeu

Ce mai faceti voi?

La multi ani Rekill. Facem event de ziua ta :))

ba ce teapa mi-am luat azi. Am fost la scoala la premiere si nu mi-a dat diploma ca nu am avut media 10 la purtare :))

Dupa am fost la politie sa-mi schimb buletinu dar era program scurt si tre sa ma duc luni. #Bulan

@, Nu, ceri din nou namecover si faci din nou. Asa e mai sigur.

Mie nu mi-a picat serverul, ma duc sa mananc , ne auzim in game mai tarziu

Spor la puncte.

nici la mine nu picase dar picase la multi. eram 300 on din 800 cati eram mai inainte. eu am iesit ne vedem maine. bafta fetili