Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

@, Tu esti prea nab sa faci parte dintr-un grup plin de oameni cu valoare.. Ratoni nu au ce cauta acolo, muhahaha

In rest ce faceti? Ma pun sa invat putin la chimie, sa incerc sa fac niste probleme si mai tarziu intru si eu in game, iar face pluginu audio figuri se aude cu barait dar nu prea am ce face ca tot trebuie sa dau relog si sa stau cate 10-15 minute sa ma pot loga..

Salutare baieti, ce faceti?

Se pare ca acesta e ultimul meu post aici, sa aveti grija de voi si de factiune.

Vreau sa va urez tuturor mult succes, daca o sa aveti nevoie de ajutor sa nu ezitati sa apelati la mine. Sper ca nu v-am dezamagit si mi-am facut treaba destul de bine cat timp am facut parte din acest departament. La Demisii am mentionat toti rank 2+. Rank 1 nu va cunosc asa de bine, sper sa nu va suparati iar in caz ca am uitat pe cineva, imi pare rau.

Teylo felicitari din nou pentru functia de lider, am incredere in tine ca o sa ridici FBI cat mai sus.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri imi puteti trimite pm.

NU parasesc FBI pentru ca nu am luat lider, sper ca nu va aud cu chestii de genul, motivul l-am spus la demisii.

@,te-am certat si pe wapp si pe fb :-W . Ar fi pacaaaaaaaaat sa ne parasesti..inteleg ca te-ai plictisit dar..familia ar trebui sa n-o parasesti niciodata..Stiu ca totul a devenit prea monoton pentru tine,avand o vechime mare..dar eu zic sa te mai gandesti putin la decizia asta..

Oricum,oricare ar fi decizia ta,ti-o respect.De mine tot nu scapi,si daca ai vrea! :P

M-am atasat tare de tine si imi esti un prieten bun.Si nu zice ca e ultimul post aici,esti o legenda pentru FBI si esti bine primit oricand!

Remember Assistant Director zEk0! :(

@, bafta mai departe.. ai fost un sublider super ok, probabil unul dintre cei mai buni sublideri pe care i-am avut de cand ma joc samp :)). chiar daca nu am vorbit noi asa de mult mi-am dat seama ca esti un baiat de treaba, pastram legatura pe wapp :*.

Numai bine, zek0! Aceeasi parere mi-am facut-o si eu despre tine in aceasta perioada cat am fost colegi, anume esti un om de nota 10++! Sa nu te schimbi si multa bafta in continuare.

Ce fac fetele??!? Am zis sa mai arunc si eu un ochi pe aici sa vad ce se mai intampla si am ramas putin uimit ca ne`a parasit assa, oricum ma bucura faptul ca a luat teylo lider si sper sa faca o treaba la fel de buna cum a facut si in LSPD acum mult timp.

@, Phooaaa, imi da o lacrima nu alta :)). Sincer imi pare rau ca pleci, te stiu de ceva timp de cand eram amandoi in VIP si mereu ai fost un baiat de nota 10, cu functii sau fara nu te`ai schimbat niciodata. Acum sper ca urmatorul sublider sa fie macar pe jumatate cat ai fost tu. :(

PS: Eu cu cine mai dau fail`uri acum? :)))