Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

@@GF Maxim16, tu ce faci ma? ne faci de ras a? :)) lasa ca vezi tu... Alex n`am ce sa`i fac... asa este el paleta.. in loc sa traga in tine tragea in mine:))

Edited by eTz

Noapte buna aLL !

Holla nubs. AM vazut ca azi (sau ieri) colegul nostu atkroby a luat FW din acea prostie de la wanted cu wanted si cop attack asadar am facut o propunere legata de aceasta si nu numai. Bagati un + sa vada Kelton ca ne pasa. http://forum.b-zone.ro/topic/325459-propuneri-diverse/

Ne auzim pe server. Salut.

Hei ! Ce mai faceti ? :P

Am observat ca s-a redeschis topicul cu propuneri. Brb, merg sa fac si eu o propunere... indecenta. ;))

RACK CITY B*TCH, RACK RACK CITY B*TCH.

Hola,agenti! :)

Mi-a placut mult cand am vazut cat de multi suntem azi la antrenament,prima data cand suntem atatia de cand sunt eu FBI. :))

Sper ca saptamana urmatoare sa fim si mai multi.

@@Ella F o X,uu ce melodiee smecheraa. :))

PS: Astept sa intrii in joc,trebuie sa-ti dau ceva.

J03gYFR.png

Yalaaaa

@@ALex, Sa nu aud de net. Si eu la fel fac, il platesc cand imi aduc aminte. S-au smecherit astia ma, mai nou te redirectioneaza pe portalu' lor si nu mai poti face nimic. Inainte era viata cu ei. De unde ai netu'?

@@Ella F o X, Haida cu propunerile. Ma gandesc si eu acum. :))

Edited by ICE Cristi

@@ICE Cristi, eu ma gandesc mai tarziu, acum ma culc. (:|

Si ca de obicei, merg si eu la somn la ora 4, aiaiiiiaiii. :X Cum era aia "nopti albe pentru zile negre", damn right. @-)

Hai noapte buna dimineata, niggas !

Edited by Ella F o X

@@South Missy, hellau, naba ! :* Ti-am dat +1. Imi place sugestia nr. 2, iar la sugestia nr. 5 ma gandisem si eu. Sper sa fie implementate in viitorul apropiat.

# Hellau all ! Am facut si eu cateva propuneri, nu stiu daca ati vazut toti :Phttp://forum.b-zone.ro/topic/325637-propunere-departamente-duty-togsurf-altele/ LIKE & SHARE daca va plac!

No, si va las inca o piesa, ca altfel nu se poate.

DOPE. xD

La 4:14 - cu volumul la maxim - aproape mi-a spart timpanul. o.O

Edited by Ella F o X

Heeeey, multumesc celor care mi-au dat +1. Am dat edit la topic, am bagat inca o sugestie in legatura cu Car Rent. :))http://forum.b-zone.ro/topic/326042-propunere-creategun-getgift-rob-biz-nou-etc/?p=4890397

@AIM HyperOwn N-ai de ales. Mai ales tuuu. :))