Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Buna, si, totodata, noapte buna ! ;))

S-a cam diminuat activitatea, atat pe forum, cat si in joc. Ehe, e ceva normal in cursul saptamanii, dar in weekend e altfel. ;))

Bafta la scoala/liceu/facultate, scolarilor nazdravani ! :o3

Si, bineinteles, doza zilnica de muzica:

Cred ca este spre interesul tuturor ca aceasta propunere sa fie implementata. Va rog sa o votati daca va convine (cu toate ca nu ar avea de ce sa nu va convina). O zi faina!

http://forum.b-zone.ro/topic/327177-propunere-fixare-mdc/

Uite nub, și eu am propus. Cu toții sperăm la asta :))http://forum.b-zone.ro/topic/325459-propuneri-diverse/

Aaa da. Vezi că pe la NG discuții m-am ales cu un warn pe forum pentru chestia asta. Nu îți doresc și ție asta. Pwp :*

Neata!

@, Si eu m-am gandit la asta de foarte mult timp. Stiam de bug, chiar i-am si zis pe [/r] acum ceva vreme sa se modifice regulamentul macar. Cand am vrut sa postez , era inchis la propuneri. Sper sa se modifice odata, e in dezavantajul celor de rank 3+ care merg cu masini personale.

@@AIM HyperOwn, Cu placere. M-am saturat de melodia aia , de cate ori am auzit-o. ;)) #BonBon

@@Simii S4F, Fain basu' ala. Daca stii cum se aude in subuferu' meu.. :X

@, Good luck nab ! :(

https://www.youtube.com/watch?v=jXjDNmiI370

Edited by ICE Cristi

Ziua buna ! ;;)

Iata ca a venit si primavara, incet, incet, se apropie cel mai frumos anotimp - varaaaaaa ! :X

Cum a decurs pentru voi prima zi de primavara ? Baieti, ati lipsit si voi de la scoala azi ? :)) (Pentru ca 1 martie si pentru ca martisoare, stiti ce zic...) ;))

Doar cea de sus, nu am mai reusit de atunci oricum, erau playeri putini, lag nu era deloc, asa am facut-o, acum ii dau maxim 270 280.

Ce imi iese daca iti fac video cu peste 300 km/h? :))

@, ahaa, deci asta era secretul. De asta ajungi tu asa de repede la roburi. =D>:)) NRG-500 FTW. B-)

Si o piesa fresh pentru voi, aparuta acum cateva zile. :P

@,videoclipul a aparut acum cateva zile,melodia e vecheee. :))

Uite alta faina.

Edited by Simii S4F

@@Simii S4F, meh... nu stiam. :)):P

Ma bag si eu in pat. Noapte buna all, somnic pufos si vise placute, puricii sa va sarute. :)) :3

@@Teylo, aha, tie iti plac astea mai vechi si mai la sentiment asa.... ;):)

Nah... poftim, o melodie mai veche, dar care mie personal imi place foarte mult.

Buna dimineata ! Cred ca e prima data cand va spun "neata" la discutii. :)) Pentru ca de obicei ma trezesc dupa 12:00. X_X Dar acum nici macar n-am dormit.... nu m-a luat somnul toata noaptea. Am atipit 30, maxim 40 de min. :| Cica "atunci cand nu poti dormi, inseamna ca esti treaz/a in visul altcuiva." Ba nene, da' chiar asa !? Lasa-ma drq sa ma odihnesc. :))

Mno, totusi, cred ca o sa ma culc mai tarziu, dar daca nu vine mos Ene pe la gene, tot degeaba. Cred ca ma mint singura. 8-| (Apropo, stiu ca poate nu va pasa de tot ce aberez eu aici, dar cum nu am prea multi prieteni, automat n-am cu cine sa vorbesc si pe cine sa plictisesc, asa ca o fac aici, scuze).

*le me is 4ever alone* :))

In fine... bafta sa aveti la liceu, facultate, etc. si o zi cat mai frumoasa !

(la 0:50 incepe...)