Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Dacă ai fi citit propunerea lui Nede ai fi văzut c-a specificat că nu va fi dat nimeni cu forța afară din facțiune, ori este demis din cauza acumulării a 3 FW-uri, ori va pune demisia singur sau alte împrejurări și până la eliberarea sloturilor nu se vor mai face recrutări.

3 hours ago, HG Andruu said:

Dacă ai fi citit propunerea lui Nede ai fi văzut c-a specificat că nu va fi dat nimeni cu forța afară din facțiune, ori este demis din cauza acumulării a 3 FW-uri, ori va pune demisia singur sau alte împrejurări și până la eliberarea sloturilor nu se vor mai face recrutări.

ohhhooo =))) 

Saptamana viitoare o sa aveti raport optional din partea staff-ului B-Zone.

De asemenea, azi doar antrenament, saptamana viitoare nu o sa fie nimic, iar peste doua saptamani, avem antrenament si sedinta

Incercati sa respectati acele reguli de postare in topicuri,  ca va luati sanctiuni

Edited by South MaxyMusS

@AIM MSNbot13 Media Chiar imi pare rau ca pleci,  si imi pare si mai rau ca trebuie sa te demit si ca nu am cum sa iti accept demisia. Te-am cautat pe whapp sa iti spun dar vad ca nu esti in grup. Ai 2/3 si trebuie sa primesti FW pentru raport. Succes in viata,  daca te mai reapuci si ma mai gasesti aici, poti sa te intorci

Sincer nu credeam ca o sa fie asa tombola. Din 26 inscrisi pana acum,  nu cred ca au contribuit 10. Nu am vrut sa postez pe tema asta, dar daca nici celelalte departamente nu contribuie,  va rog sa nu mai contribuiti nici voi cu sume mari. E urat cand vii cu texte "eu castig, "eu iau goldul", dar tu nu ajuti cu nimic. In fine, treaba lor. Probabil prima si ultima tombola organizata si cu alte factiuni.

Probabil la final o sa mai pun niste bani de la mine sau din bugetul factiunii,  sa nu va dau cate 40-50k

Edited by South MaxyMusS

Asta e lipsa de respect, în primul rând față de tine care te-ai chinuit să faci ceva pentru toți, să fie toată lumea fericită și mulțumită, dar și față de ceilalți care au contribuit chiar și cu cea mai mică sumă. Mie mi-ar fi rușine să stau ca milogu' să aștept să-mi cadă bani din cer fără măcar să am puțin obraz și să contribui cu ceva, la urma urmei e pentru toți membrii înscriși tombola, nu pentru cel care a organizat-o, dar dacă atâta poate fiecare, asta e..