Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

<!--Asa cum am spus la sedinta, incepand de saptamana asta rapoartele de activitate devin optionale. Adica, mai la subiect vorbind, le face cine are chef. Exista insa cateva precizari:

<!--Incepand de saptamana asta, cei care intra in FBI trebuie sa faca minim un raport, in prima saptamana in care a intrat in FBI. Adica, cei care intra duminica (ex.) in FBI, incepe sa faca poze cu arresturi / persoane omorate cu wanted si vineri inainte de sedinta posteaza. Trebuie sa fi intrat cu minim 3 zile inainte de sedinta pentru a posta un raport de activitate.

<!--Cu toate ca sunt optionale, rapoartele de activitate devin mai importante decat erau pana acum pentru cei care le fac in continuare. Asadar, cei care continua sa faca rapoarte inseamna ca nu se tem de activitatea lor si dau dovada de dorinta de a lucra cat mai bine in factiunea asta. Se va primi mai usor rank up daca faci rapoartele.

<!--Cel mai bine ar fi ca intr-o saptamana sa faci raportul, urmatoarele doua, nu. Astfel nu te plictisesti facand acelasi lucru saptamanal.

<!--Rapoartele de activitate au devenit optionale pentru a ne aminti ca nu e decat un joc, insa ca in realitate, trebuie sa faci si ceva practic si sa "muncesti" macar putin.<!--colorc--></span><!--/colorc--></li></ul>

<!--Astfel, acest topic ramane deschis astfel incat toti cei care vor sa demonstreze ceva, sa o faca.

Nu cereti inchiderea lui permanenta fiindca nu se va intampla. <!--colorc--></span><!--/colorc--><!--fontc--></span><!--/fontc-->

citeste :D nu cred ca se prea intelege. scrie ca raporturile au devenit optionale

acum se intelege

Edited by alxbm

Ba skillz ma doare mana cu semnatura ta :))

Frumoasa imi place . ma da nimeni nu se mai uita la economy daca nu merge servarul ei nu mai intra pe forum . . .

Maine sau poimaine cica ai da drumu ( Cica )

Cine se ocupa de radio ?

•  
  • Lypton ? sau cine ? a avut bani :>

Sa inceapa am 98 de posturi la economy adica la masini mai mult :O

K nu inseamna C ! General valabil.