Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Nush , cert e ca nu merge :)):( . Acuma am venit si eu de la liceu ... sall all :X ...

......Dar plec afara , deci sall all again :))

Edited by Shlomy

Andu eu am luat Fw sau data viitoare cand fac asa iau Fw ca nu am inteles :|

--Ai luat !--

Anduuuu??! Vreau inapoii :(( Te roooog :(( Si colegii mei ma vor :((

Vreau doar sa fiu inapoi in echipa cu skillz , ciuby , aliynutz , magestar , fane ... etc :((

Fac orice ca sa intru iar :X

:b-emo:

LoL , da dc ai iesit allex sin FBI ? /:) ...

Pai , m-am cam certat cu costel ala si am luat FW :| si ma demis automat :( :( :(

Si nu aveam nici o reclamatie , ma intelegeam (si acum ma inteleg) bine cu colegii , lucram in echipa , ne ajutam .. :(

Dar nah... :(:b-emo:

:)) daca se duce RssX sa-si faca analize (sange) , ii da cu virgula , error ... :))

Intrebare: ce grupa de sange are RssX ?

Raspuns : SA:MP :)) e o grupa rara de sange , rar intalnita :)) ...

Edited by Shlomy

Deci , cum spunea si roberto ... ai grija mai mult la sanatatea ta :)) poate ... :))

Nu stiu daca e fac teste pe extraterestrii :)) ... de unde sa stie romanii de asa cea ? :)) mia nou se fac pe hamsteri , iepuri :)) ... te aflii printre ei ? :))

SA:MP nu este doar la gripa porcina , mai este si la alte boli afectuoase :)) (RssX ) :))

no-liferi ... spam spam spam

/:) Nici nu ne cunosti si gata no-liferi ? E usor sa tragi concluzii cand nu ai argumente? Ca avusei timp sa stau asta seara foarte mult pe forum inseamna ca sunt no-life ? Nu mai are omu voie sa faca o gluma?...Daca luam postul lui andu ca pe o jignire s-ar fi incheiat discutia de mult , asta ar fi insemnat ca nu stiu de gluma sau cine stie poate el n-o fi zis-o in gluma...Cine stie , oricum nu conteaza. Apoi glumeam si noi pe forum si vi tu si ne strici buna dispozitie? Deaia ai facut tu postul acesta?

Andu, cand mai facem si noi antrenamente? Nu e un post nou in F.B.I Trining de 3 saptamani. Chiar avem nevoie de niste antrenamente serioase ca sa oprim runerii mai usor, sa ne formam driving's skill si gun's skill.