Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Ce frumos a fost astazi la scoala =)) 1h de stat , 1h de informatica si dupa 3 ore de franceza cica , mai mult am stat :)) poate 30-40 minute daca am facut scoala :))

Si nici o tema

:))

Ce frumos a fost astazi la scoala =)) 1h de stat , 1h de informatica si dupa 3 ore de franceza cica , mai mult am stat :)) poate 30-40 minute daca am facut scoala :))

Si nici o tema

:))

Esti tot in Elvetia??

Ura neeeet , 7.10.2010 18:00 , 8.10.2010 14:10 clipe de cosmar,a da salut :))

edit: Azi am vazut ca a nins putin si am pe mine tricou + maleta(dinaia lunga pe gat ) + hanorac, in casa :-?? Deci iti dai singur seama cum e temperatura ca nu le am :))

Edited by Haose

Ma gandeam eu trebuia sa cada serverul nu ?

Pei daca nu cade nu se simte bine care poate sa al ridice ? e prea greu pentru mine :))

:O Ce frig e acolo stau fara maieu fara nimica :)) doar blugi ca tre sa plec imi iau un tricou si un hanoras si atata :))

Server down

<:-P

Gata ma s-a deschis lasa pana diseara intra / iesi poate iar o sa ai id 0 :)) Ce rezolvi daca ai id 0 e doar un id :)) . . .

Eu ies pe afara . . . E cald profit si eu cat mai pot :)) peste 2 zile nu o sa mai fie asa 15-17 grade maxim . .

Datim si mie 1 + va rog :))

Edited by RivEeR

Mda mi-am schimbat numele

Nu va ganiditi la Prosti ! A fost o provocare . . am jucat cu varamiu si lui ai place de mysteryo sau cum al cheama pe ala . .

Piticule asta este nu mai jucati samp :)) imi dati mie tot pana o sa aveti curent deci in 2012 :)))

Bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :O

Am plecat(la teatru) acum si maine la 6:25 la Valceaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ne auzim in 3 zileeeeeeeeeeeee. >:D<<'>

Bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :O

Am plecat(la teatru) acum si maine la 6:25 la Valceaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ne auzim in 3 zileeeeeeeeeeeee. >:D<<'>

Drum bun, distractie placutaaa !!